Notícies
Foto: scrabbleescolar.cat
25 de gener del 2017
Torna el Campionat d’Scrabble d’Altafulla per a alumnes de 5è i 6è de les escoles del municipi
El torneig es disputarà el 10 de febrer a La Violeta, i decidirà les parelles que representaran el municipi en la Gran Final del 25 de març al Prat de Llobregat
Representants del club d’Scrabble de l’entitat Link Enllaç Social d’Altafulla i de la Federació Catalana d’Scrabble van visitar la setmana passada les escoles La Portalada i El Roquissar. Una trobada habitual durant els darrers anys que serveix per donar a conèixer el joc de taula als alumnes de 5è i 6è de Primària. Alguns ja en dominen el funcionament de l’any passat, i d’altres hi han tingut un primer contacte.

Aquells que ho vulguin podran prendre part el proper 10 de febrer en el Campionat d’Scrabble local, que esdevindrà una prèvia del VIII Campionat d’Scrabble Escolar dels Països Catalans del 25 de març al Prat de Llobregat. Una de les responsables del club altafullenc, Àngels Ribé, ha avançat als micròfons d’aquesta casa que la cita al municipi tindrà lloc a partir de dos quarts de 4 de la tarda al Casal La Violeta. Els alumnes que hi vulguin participar han de fer-ho saber a la mateixa escola abans del 2 de febrer.

Els participants hauran de disputar tres rondes de joc, i les sis parelles que obtinguin una millor puntuació seran les que representaran Altafulla en la Gran Final del Prat de Llobregat. Se celebrarà a l’Escola del Parc, de dos quarts d’11 del matí a 2 del migdia.

Per aquelles persones que encara no el coneguin, l'Scrabble és un joc de taula lingüístic. L'objectiu és acumular la màxima puntuació possible formant paraules en una graella de 15×15 caselles, algunes d'elles bonificades, fent servir fitxes individuals que s'agafen aleatòriament d'un saquet o bossa.
Àngels Ribé, membre del Club d'Scrabble d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla