Notícies
Foto: Gepec
16 de febrer del 2017
L’Escola de Naturalistes El Corriol del Gepec elabora un cens d’arbres a la Finca Canyadell d’Altafulla
L’entitat ja pensa en la propera activitat d’educació ambiental, que tindrà lloc l’11 de març i tractarà sobre els animals que hi viuen
L’Escola de Naturalistes El Corriol d’Altafulla continua amb un seguit d’activitats per preservar la flora i la fauna de la Finca Canyadell. Aquest dimarts els seus responsables han censat els arbres “peculiars” que s’hi troben. La voluntat, segons Ramon Ferré, és “mantenir la zona controlada”.

En matèria d’educació ambiental, la darrera activitat s’ha desenvolupat de manera satisfactòria. ‘Els arbres ens parlen d’històries fantàstiques’ ha comptat aquest dissabte amb algunes activitats i jocs per conèixer millor els arbres que formen part d’El Canyadell. Ramon Ferré esmenta que diversos jocs didàctics han sigut els protagonistes i en aquests els nens han inspeccionat els arbres, els fruits i n’han après els noms.

L’Escola de Naturalistes El Corriol d’Altafulla ja pensa en la quarta activitat d’aquest cicle, anomenada ‘Hi ha animals a la pineda?’. Una activitat que es durà a terme l’11 de març i que, com explica Ramon Ferré, consistirà en descobrir els animals que formen part de la pineda d’aquesta localització.

L’activitat es desenvoluparà de dos quarts d’11 del matí a dos quarts d’1 del migdia, amb possibilitat de servei d’acollida fins les 11, i d’1 a dos quarts de 2. El preu serà de 8 euros o de 13 euros, en funció de si el participant és soci o no i de si s’inscriu com a mínim a tres activitats. Les inscripcions poden realitzar-se a través del telèfon 977 33 11 42, o del correu electrònic secretaria@gepec.cat. Les places estan limitades a catorze infants.
Ramon Ferré, responsable de l'Escola de Naturalistes El Corriol
Ramon Ferré, responsable de l'Escola de Naturalistes El Corriol
Ramon Ferré, responsable de l'Escola de Naturalistes El Corriol
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades