Notícies
17 de febrer del 2017
Torredembarra acull aquest cap de setmana la 12a Trobada de Formació d’Escoltes Catalans
L'objectiu és trencar la visió parcialitzada que sovint es té de l'espiritualitat, i veure la relació que té amb l’escoltisme
Escoltes Catalans ofereix la 12a Trobada de Formació aquest cap de setmana a Torredembarra. L’entitat reunirà més de 450 educadors i educadores dels 40 agrupaments escoltes membres de l’associació d’entre 18 i 25 anys. Aquest any serà acollida per l’Agrupament Escolta de Torredembarra, l’AE Els Salats.

L’organització ha proposat treballar l’espiritualitat, el significat d’aquesta, trencar la visió parcialitzada que se’n té, i relacionar-la amb l’escoltisme a través d’una ponència a càrrec del Centre d’Estudi de les Tradicions de Saviesa (CETR), que donarà una reflexió sobre com el mètode escolta aposta per treballar l’espiritualitat.

Els educadors aprendran a ser conscients que el treball que ja fan està relacionat amb la pròpia espiritualitat. A més, es comptarà amb diversos espais d’experiències per apropar els joves a la seva part espiritual. Els tallers de la trobada faran que els participants es qüestionin i alliberin la por a allò desconegut.

El Salt també tindrà cabuda en les activitats del cap de setmana, més de 100 joves treballaran el concepte Clan, l’etapa formativa en la qual els joves comencen a tenir en compte l’autogestió.

Escoltes Catalans també convoca la manifestació “Volem acollir” del 18 de febrer relacionada amb la permissió de l’entrada dels refugiats al país, per això, està prevista una acció en suport a la manifestació i una exposició on es treballarà la situació dels refugiats en l’actualitat.

La trobada començarà dissabte a les 10 del matí i finalitzarà diumenge al migdia.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The breadwinner"
19 de setembre a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com