Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
05 d'abril del 2017
La semipeatonalització de Martí d’Ardenya comportarà canvis de sentit a alguns carrers
Les modificacions no afectaran el carrer Comunidor en el tram que va des de la rotonda del Castell fins a l’aparcament de l’Era de l’Hospital, que continuarà sent de pujada
La decisió de l’Ajuntament d’Altafulla de tancar el carrer Martí d’Ardenya al trànsit rodat durant la Setmana Santa comportarà el canvi de sentit de la circulació d’alguns dels carrers confluents.

La mesura de semipeatonalitzar el vial, del 8 al 18 d’abril d’11 del matí a 2 del migdia; de l’1 de maig a mitjans de juny, d’11 del matí a 11 de la nit durant els caps de setmana; i de mitjans de juny a mitjans de setembre, d’11 del matí a 11 de la nit de dilluns a diumenge; obliga el consistori a modificar la mobilitat a la zona per tal de garantir-ne un bon funcionament.

La regidora de Via Pública, Marisa Méndez-Vigo, ha explicat que els vials afectats són el carrer Albert Boronat, que passarà a ser de pujada cap a la plaça Nova; el carrer Barceloneta, que serà de baixada; el carrer Comunidor, des de l’Ajuntament fins el passatge de la Barceloneta, que enlloc de pujada serà de baixada; i la Baixada de Rigalt, que serà únicament de baixada.

En referència a la informació publicada a aquesta casa sobre el carrer Comunidor, en el tram que va des de la rotonda del Castell fins a l’aparcament de l’Era de l’Hospital, ha aclarit que no es canvia i que continua sent de pujada.

La Policia Local i la Brigada Municipal iniciaran els canvis de senyalització i de pintura el proper 24 d’abril amb la voluntat de donar a conèixer les modificacions a la ciutadania. La regidora ha avançat que també es penjaran cartells informatius, especialment als carrers afectats.

Les modificacions entraran en vigor el 28 d’abril.
Marisa Méndez-Vigo, regidora de Via Pública
Marisa Méndez-Vigo, regidora de Via Pública
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla