Notícies
13 de gener del 2015
L'ANC converteix en trending tòpic mundial a Twitter l'etiqueta #AcordiEleccionsJa
Artur Mas presideix aquest dimarts la reunió del Consell Executiu a l'espera de la trobada d'quest dimecres amb ERC i l’ANC
L'Assemblea Nacional Catalana ha convertit en trending tòpic mundial a Twitter l'etiqueta #AcordiEleccionsJa aquest dilluns. La iniciativa forma part de la campanya 'Acord, eleccions i independència' que inclou diverses accions i mobilitzacions amb l'objectiu que hi hagi un acord per a unes eleccions. La presidenta, Carme Forcadell, ha titllat “d’inacceptable” celebrar-les a la tardor. Ha exigit uns comicis “abans de les municipals”. En aquest sentit, s’ha mostrat convençuda que s’arribarà a un acord abans del diumenge.

Precisament, CiU ha demanat aquest dimarts al matí a ERC, a través del twitter, que torni a la "cultura de l'acord" i a les "converses discretes" per poder donar una resposta "en breus dies".
Uns tres quarts d'hora més tard, ERC replicava, a través de la mateixa xarxa social, que ja han acceptat la proposta feta pel president de la Generalitat, Artur Mas, i que "l'acord ja hi és". En la mateixa piulada, els republicans han afirmat que "només cal concretar-lo amb la convocatòria d'eleccions al març".

El president de la Generalitat, Artur Mas, presideix aquest dimarts la reunió del Consell Executiu a l'espera de la trobada aquest dimecres amb el líder d'ERC, Oriol Juqueras, ANC, Òmnium Cultural i l'AMI.

ERC insisteix que accepta la proposta de la societat civil de configurar una llista encapçalada per Mas aglutinant la societat civil, al marge d'una candidatura dels republicans. Ara bé, des de Presidència recorden que l'única alternativa que garanteix eleccions al març és la que inicialment va plantejar Mas, és a dir, la de la llista unitària. La proposta que ERC diu acceptar, insisteixen, no implica un avançament.
Carme Forcadell, presidenta de l'ANC
Carme Forcadell, presidenta de l'ANC
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla