Notícies
Foto: Gepec
07 d'abril del 2017
La fauna alada de la Finca Canyadell, nova proposta de l’Escola de Naturalistes El Corriol d’Altafulla
L’entitat reprèn el cicle d’activitats mensuals aquest dissabte de 10:30h a 13:30h
L’Escola de Naturalistes El Corriol d’Altafulla reprèn el seu programa d’activitats a la Finca Canyadell aquest dissabte. En aquesta ocasió, el protagonista de la nova sessió és la fauna alada que hi habita. El coordinador de l’activitat, Ramon Ferré, ha avançat que els infants entraran a la cova on es refugien els ratpenats, descobriran els diferents insectes que viuen a la zona, i si se’n troben algun de mort podran endur-se’l a casa en làmines de làtex.

El cicle es va posar en marxa el passat mes de desembre, i des d’aleshores la progressió ha estat més que positiva. Ramon Ferré s’ha mostrat molt satisfet d’haver assolit la fita d’una desena de participants. Les sessions van començar amb molt poca afluència, i cada vegada són més els infants que se sumen a les seves activitats de caràcter mensual. Des de l’entitat, fins i tot estudien que la periodicitat sigui setmanal de cara al curs vinent.

La cita d’aquest dissabte serà d’11 del matí a 1 del migdia, amb servei d’acollida de dos quarts d’11 a les 11, i de la 1 a dos quarts de 2. Per a més informació i inscripcions, les famílies interessades poden posar-se en contacte amb l’organització a través del telèfon 977 33 11 42, o del correu electrònic secretaria@gepec.cat.
Ramon Ferré, responsable de l'Escola de Naturalistes El Corriol
L’entitat reprèn el cicle d’activitats mensuals aquest dissabte de 10:30h a 13:30h
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla