Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
10 d'abril del 2017
Gran afluència de públic a la ‘Festa del Llibre a la Piscina’ d’Altafulla
La jornada d’aquest dissabte ha ofert jocs de plaça, lectures en veu alta, i tallers d’il·lustració, i ha presentat les novetats d’aquest Sant Jordi
Jocs de plaça, lectures en veu alta, i tallers d’il·lustració han centrat la ‘Festa del Llibre a la Piscina’ d’aquest dissabte al matí al pati de les antigues escoles Teresa Manero. Una iniciativa impulsada per l’editorial Piscina, un petit oceà, amb la col•laboració de la Biblioteca Municipal i el suport de l’Ajuntament d’Altafulla.

El responsable, Joan Rioné, ha valorat la jornada de “doble èxit”. D’una banda, per l’elevada afluència de públic, i de l’altra, per la bona estona que hi han passat.

La trobada també ha servit per presentar les principals novetats d’aquest Sant Jordi: ‘Cançó de bressol per a un huracà i altres contes’, amb text de Joan Faldilles i il·lustracions d’Armand; i ‘Monos en la cara’, amb text de Joana Corbata, i il·lustracions de Mar Borrajo.

Piscina, un petit oceà és un projecte editorial especialitzat en contes il·lustrats per a tots públics, que es dedica a vendre les seves publicacions a través de diferents llibreries. Tot i que darrerament ha dedicat els seus esforços ala renovació de la pàgina web amb la vista posada en la venda per internet, continuen creient en la “màgia” de la llibreries.

L’editorial busca la “garantia de proximitat”. De fet, segons expliquen els seus responsables, intenta que “tant la idea original, com el text, les il·lustracions, el disseny, la maquetació i la impressió es duguin a terme a prop de casa amb gent de l’entorn”.
Joan Rioné, responsable de la iniciativa
Joan Rioné, responsable de la iniciativa
Joan Rioné, responsable de la iniciativa
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla