Notícies
Foto: Salvador Codina
10 d'abril del 2017
Salvador Codina ofereix una comparativa entre l’estat actual de la Vil·la dels Muntsi la seva reproducció en 3D
L’exposició, inaugurada el passat divendres, es pot visitar de dilluns a divendres, de 10h a 14h i de 17h a 19h
L’exposició ‘Espais de la Vil·la romana dels Munts’, de l’arquitecte Salvador Codina, es pot visitar des d’aquest divendres al Casal La Violeta d’Altafulla.

L’autor ja va presentar ara fa uns mesos a la Sala de Plens el seu projecte de reconstrucció en 3D del conjunt arqueològic. Una presentació que aleshores es va centrar en la metodologia, els criteris, i el procés que havia seguit, a diferència de la nova exposició, que en presenta els resultats.

La nova mostra ofereix una comparativa entre la imatge de l’estat actual de cadascun dels espais del conjunt arqueològic i la visualització que ell en fa. N’ha parlat als micròfons d’aquesta casa l’autor.

Aquesta reproducció personal d’un dels conjunts més importants de la Hispània en la seva categoria és el fruit de dos anys i mig de recerca, treball, i recopilació de la documentació existent. L’arquitecte se centra, sobretot, en el peristil, el criptopòrtil, el triclinium, el mitreu, les termes i l’hortus.

L’objectiu de la mostra, segons Salvador Codina, és “incentivar l’interès i el coneixement de la Vil·la romana dels Munts”. De moment, l’arquitecte es mostra satisfet amb la resposta de la ciutadania el dia de la inauguració.

L’exposició, que arriba de la mà del Centre d’Estudis d’Altafulla i l’Ajuntament, es podrà visitar de dilluns a divendres, de 10 del matí a 2 del migdia, i de 5 a 7 de la tarda. Els dissabtes i els dies festius també es podrà visitar, però en aquest cas s’haurà de fer amb reserva prèvia a l’Ajuntament.
Salvador Codina, arquitecte autor del projecte
Salvador Codina, arquitecte autor del projecte
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla