Notícies
Foto: Llar d'infants Francesc Blanch
25 d'abril del 2017
Les llars d’infants d’Altafulla ofereixen jornades de portes obertes de cara al proper curs 2017-2018
El centre Francesc Blanch convoca les famílies aquest dimarts 25 d’abril a les 18h; i Hort de Pau, el dimecres 26 d’abril a les 15:30h
Les llars d’infants d’Altafulla ja ho tenen tot a punt per celebrar les seves tradicionals jornades de portes obertes. Unes sessions que ambdós centres convoquen cada any just abans del període de preinscripció per tal de donar a conèixer a les famílies les seves instal·lacions. Més enllà d’oferir-los una visita guiada per les diferents estances, també presenten els seus projectes educatius, així com les places que ofereixen pel proper curs 2017-2018.

La jornada de portes obertes a la llar d’infants Francesc Blanch té lloc aquest dimarts 25 d’abril a les 6 de la tarda. La directora del centre, Teresa Olivé, ha avançat que la convocatòria consistirà en “una visita guiada per les instal·lacions per donar a conèixer l’equipament i el projecte educatiu a les famílies dels futurs alumnes, així com resoldre aquells dubtes o inquietuds que puguin tenir”.

En el cas de la llar d’infants Hort de Pau, la jornada de portes obertes se celebrarà aquest dimecres 26 d’abril. A diferència de Francesc Blanch, el centre oferirà la visita dins de l’horari escolar amb la voluntat, segons ha explicat la directora, Sandra Pinilla, de “no només presentar a les famílies un edifici, sinó de donar-los a conèixer també el dia a dia del centre i el seu funcionament”. En aquest cas, doncs, la jornada de portes obertes tindrà lloc a partir de dos quarts de 4 de la tarda, amb una durada aproximada d’una hora i mitja.

El període de preinscripció en ambdós centres serà del 2 al 12 de maig, i el de matriculació del 12 al 16 de juny. Enguany, a la llar d’infants Francesc Blanch s’ofereixen 8 places de nadons, 8 places de P1, i 8 places de P2; mentre que a Hort de Pau se n’ofereixen 8 de nadons, 18 de P1, i 24 de P2.
Teresa Olivé, directora de Francesc Blanch
Sandra Pinillla, directora d'Hort de Pau
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla