Notícies
Foto: Roberto Vera
25 d'abril del 2017
La literatura local triomfa aquest Sant Jordi a Altafulla
El gran protagonista al municipi ha estat el poemari ‘Tècnica Mixta’ del veí Carlos Terrón
L’última novel·la de Xavier Bosch, ‘Nosaltres dos’ s’ha imposat aquest Sant Jordi en la categoria de ficció en català. Altres dels títols protagonistes d’aquest 23 d’abril han estat ‘Rosa de cendra’ de Pilar Rahola, ‘Un home cau’ de Jordi Basté i Marc Artigau, ‘Patria’ de Fernando Aramburu, o ‘La vida que aprenc’ de Carles Capdevila.

Més enllà d’aquestes novetats de caràcter nacional, però, la literatura local també ha sonat amb força aquest Sant Jordi. De fet, segons asseguren els llibreters, es tracta “d’un gènere que cada vegada es ven més”. Segons ha apuntat als micròfons d’Altafulla Ràdio en una entrevista al programa ‘La Tarda’ la responsable de la llibreria Regal i Paper d’Altafulla, Anna Vidal, “el vilatà busca allò que coneix i que li és més proper”. Dels diferents títols que s’han ofert enguany al municipi, n’ha destacat el poemari ‘Tècnica Mixta’, del veí Carlos Terrón. Anna Vidal s’ha mostrat sorpresa perquè assegura que “mai havia venut tants exemplars d’una mateix llibre”.

La responsable de la llibreria Regal i Paper ha diferenciat “aquells lectors habituals que per Sant Jordi compren de quatre en quatre, d’aquells que no tenen l’hàbit tan adquirit i que demanen consell”.

Anna Vidal també ha destacat un canvi de tendència en el públic juvenil. Acostumada a que els joves abandonin la lectura a partir dels 12 anys, assegura que a dia d’avui són molts els que s’apropen a la llibreria amb els títols triats.
Anna Vidal, responsable de la llibreria Regal i Paper
Anna Vidal, responsable de la llibreria Regal i Paper
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades