Notícies
Foto: Roberto Vera
25 d'abril del 2017
La literatura local triomfa aquest Sant Jordi a Altafulla
El gran protagonista al municipi ha estat el poemari ‘Tècnica Mixta’ del veí Carlos Terrón
L’última novel·la de Xavier Bosch, ‘Nosaltres dos’ s’ha imposat aquest Sant Jordi en la categoria de ficció en català. Altres dels títols protagonistes d’aquest 23 d’abril han estat ‘Rosa de cendra’ de Pilar Rahola, ‘Un home cau’ de Jordi Basté i Marc Artigau, ‘Patria’ de Fernando Aramburu, o ‘La vida que aprenc’ de Carles Capdevila.

Més enllà d’aquestes novetats de caràcter nacional, però, la literatura local també ha sonat amb força aquest Sant Jordi. De fet, segons asseguren els llibreters, es tracta “d’un gènere que cada vegada es ven més”. Segons ha apuntat als micròfons d’Altafulla Ràdio en una entrevista al programa ‘La Tarda’ la responsable de la llibreria Regal i Paper d’Altafulla, Anna Vidal, “el vilatà busca allò que coneix i que li és més proper”. Dels diferents títols que s’han ofert enguany al municipi, n’ha destacat el poemari ‘Tècnica Mixta’, del veí Carlos Terrón. Anna Vidal s’ha mostrat sorpresa perquè assegura que “mai havia venut tants exemplars d’una mateix llibre”.

La responsable de la llibreria Regal i Paper ha diferenciat “aquells lectors habituals que per Sant Jordi compren de quatre en quatre, d’aquells que no tenen l’hàbit tan adquirit i que demanen consell”.

Anna Vidal també ha destacat un canvi de tendència en el públic juvenil. Acostumada a que els joves abandonin la lectura a partir dels 12 anys, assegura que a dia d’avui són molts els que s’apropen a la llibreria amb els títols triats.
Anna Vidal, responsable de la llibreria Regal i Paper
Anna Vidal, responsable de la llibreria Regal i Paper
Social
Et recomanem
Visites a l'espai natural protegit de la desembocadura del Gaià
Cada últim diumenge de mes a les 11:00h.
Informació i reserves al 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Visites a la vil·la romana dels Munts
Matins i tardes de dimarts a dissabte, i diumenge al matí
Informació i reserves al MNAT
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
Visites guiades al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426