Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
26 d'abril del 2017
El ‘Camp de Treball del Gaià: Un món entre Altafulla i Tamarit’ s’obre al públic adult de tota Europa aquest estiu
L’Associació Mediambiental La Sínia i l’Ajuntament ofereixen enguany aquesta nova edició, i mantenen per cinquè any consecutiu la iniciativa per a joves d’entre 14 i 17 anys
Altafulla tornarà a acollir per cinquè any consecutiu el ‘Camp de Treball del Gaià: Un món entre Altafulla i Tamarit’. Una de les propostes que ofereix la Direcció General de Joventut de la Generalitat, i que al municipi gestiona l’Associació Mediambiental La Sínia amb el suport de l’Ajuntament d’Altafulla.

Enguany, però, la iniciativa arriba amb novetats. I és que, més enllà d’oferir l’edició habitual, de l’1 al 15 de juliol, per a menors d’edat de Catalunya, també obre la possibilitat de prendre part en un camp de treball per a persones majors d’edat de tota Europa. En aquest cas, es desenvoluparà del 17 al 31 de juliol. Ambdues modalitats ofereixen 24 places.

Des de l’Associació Mediambiental La Sínia esperen amb ganes aquesta nova proposta. Ja en van fer un primer tast en els seus inicis, ara fa vint anys, amb una mostra de natura en què hi ha van prendre part joves de camps de treball internacionals.

L’any passat la iniciativa, sota la coordinació de Xavier Llopart, es va centrar en tasques de manteniment, restauració i conservació dels hàbitats naturals de l’entorn del riu Gaià i la seva biodiversitat; així com en tasques d’instal·lació de caixes niu en diferents indrets de la vila, i la neteja de la muntanya de Sant Antoni. Una línia que se seguirà aquest estiu.

Els joves interessats en participar en qualsevol d’ambdós camps de treball poden inscriure’s a través del portal web jovecat.gencat.cat.

La Direcció General de Joventut organitza arreu de Catalunya una cinquantena de camps de treball al llarg de l’estiu, i una altra cinquantena a la resta de l’Estat espanyol.
Hèctor Hernàndez, un dels responsables de La Sínia
Hèctor Hernàndez, un dels responsables de La Sínia
Hèctor Hernàndez, un dels responsables de La Sínia
Social
Et recomanem
6è Festival Divines: lletres, música i vi
30 de setembre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Descobreix l’entorn natural: itinerari pels arbres d’interès
1 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i inscripcions al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia
Programació a la sala La Violeta
Octubre: Maria Arnal i Marcel Bagés + Ovelles
Entrades: lavioleta.sacatuentrada.es
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla