Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
26 d'abril del 2017
Definit el calendari d’activitats del PIJ Altafulla pels propers mesos
El centre visitarà aquest divendres l’Institut d’Altafulla per donar a conèixer als joves el seu dia a dia i les activitats que du a terme
El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) d’Altafulla ja té a punt el calendari d’activitats dels propers mesos. La més propera és la d’aquest divendres 28 d’abril amb una nova visita a l’Institut d’Altafulla per donar a conèixer als joves el dia a dia de l’entitat i les activitats que s’hi duen a terme. El passat mes de març ja es va celebrar una primera trobada, que va tenir una gran resposta per part dels estudiants.

El PIJ també manté l’Aula Jove, una de les propostes amb més sortida entre els usuaris, que gaudeixen de reforç escolar, dinàmiques i de diferents tallers. Ara dóna el tret de sortida el de cuina àrab, en el marc del ‘Cicle de Cuina’ que s’ha impulsat aquest curs. La tècnica, Sandra Ballester, ha explicat que l’objectiu és “fer arribar als joves les propostes de dinamització que s’impulsen des del Pla Local de Joventut”.

D’entre les novetats que planteja el centre en destaca una proposta de CineFòrum, les sessions del qual es desenvoluparan tots els divendres.

També aquest proper mes de maig, es posen en marxa les preinscripcions pel Casal d’Estiu del mes de juliol, per a joves d’entre 12 i 17 anys.

En el marc del programa europeu ‘Garantia Juvenil’, ‘Tarragona Impulsa’ tanca aquesta setmana el període d’inscripcions per participar al ‘Programa Integrals’, en el marc de la Iniciativa Europea d’Ocupació Juvenil.

La voluntat de la iniciativa és que la persona participant pugui afrontar, amb prou garanties d’èxit, el retorn al sistema educatiu, o bé, la incorporació al mercat laboral. Es tracta d’una actuació subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020.

El programa, d’una durada d’onze mesos, es desenvolupa en tres etapes, i d’entre les accions que desenvolupa en destaquen tutories individuals, sessions grupals d’orientació, visites a empreses i centres de formació, activitats de coaching i acompanyament a la inserció.
Els requisits per prendre-hi part són tenir entre 16 i 29 anys, i acreditar inscripció i alta al Registre de Garantia Juvenil.

Per rebre més informació sobre qualsevol de les activitats, les persones interessades poden posar-se en contacte amb el PIJ Altafulla. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 10 del matí a 1 del migdia, i de 4 a 7 de la tarda.
Sandra Ballester, tècnica del PIJ Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla