Notícies
Foto: Activistes Altafulla
02 de maig del 2017
Activistes Altafulla recull fons econòmics per l’ong Proactiva Open Arms en el marc de la Cursa 1 de Maig
L’entitat s’ha instal·lat a l’Era del Castell, i ha ofert a públic i participants cafè, coc, aigua, i refrescos
El col·lectiu Activistes Altafulla ha tornat a sortir al carrer aquest dilluns en el marc de la campanya que va posar en marxa ara fa uns mesos per recaptar fons econòmics per l’ong Proactiva Open Arms. Després de facilitar a la ciutadania guardioles solidàries en diversos establiments de la vila per Nadal, per la Festa Major de Sant Martí, i per Setmana Santa, la cita ha passat ara per la Cursa 1 de Maig. Segons ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio la presidenta de l’entitat, Anna Fresquet, ha estat una proposta dels Atletes d’Altafulla que han rebut amb els braços oberts. És la primera vegada que participen en una activitat d’aquestes característiques, i la valoració que fan d’aquesta primera presa de contacte és positiva. De fet, esperen repetir en futures edicions, i estan disposats a ampliar els seus punts de mira. Aquest dilluns, l’entitat ha ofert a públic i participants cafè, coc, aigua, i refrescos.

Activistes Altafulla es va constituir com a entitat el passat mes de gener, i des d’aleshores s’ha reunit en dues ocasions amb el regidor d’Acció Social de l’Ajuntament d’Altafulla, Xavier Rofas. Dues trobades que han servit per donar-se a conèixer, presentar els membres de la junta i a alguns socis, i exposar els seus nous projectes.

Per rebre més informació d’aquestes accions o per conèixer altres maneres de col•laborar amb l’entitat, les persones interessades poden posar-s’hi en contacte a través del correu electrònic activistes.altafulla@gmail.com, de la pàgina de Facebook ‘Activistes Altafulla’, o des del portal web activistes.wixsite.com/altafulla.
Anna Fresquet, presidenta d'Activistes Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla