Notícies
Foto: Grup de Teatre Social +Aprop
03 de maig del 2017
El grup +Aprop d’Altafulla estrena l’obra ‘No perdis el tren’ a la VI Fira Modernista del Penedès
La formació ha ofert dues representacions aquest dissabte al centre històric de l’Arboç
El Grup de Teatre Social +Aprop d’Altafulla ha participat aquest cap de setmana, per cinquè any consecutiu, a la Fira Modernista del Penedès. La mostra ha celebrat la seva sisena edició pel centre històric de l’Arboç, enguany amb la música com a principal eix temàtic.

Un dels actes més seguits i aplaudits de la programació, però, ha estat, un any més, la denominada ‘Marató de Teatre d’Època al Carrer’. És precisament en aquesta mostra en què hi ha pres part el grup de teatre altafullenc, enguany amb l’espectacle ‘No perdis el tren’. Segons ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio la directora, Danina Martínez, “una obra còmica de creació pròpia” que ha estat interpretada per una dotzena d’actors. La història ha apropat al públic la inauguració d’una estació de tren pels volts dels anys 20 del segle passat, que ha esdevingut “una metàfora sobre aprofitar les oportunitats que se’ns presenten i no deixar-les marxar”.
Han ofert dues representacions durant la jornada del dissabte, una de matí i una altra de tarda.

En aquesta Marató de Teatre també hi han participat altres nou companyies d’arreu del territori, que han omplert els carrers de l’Arboç d’escenes i ambients modernistes.

Danina Martínez s’ha mostrat molt satisfeta, tant pel que fa al resultat final com a la resposta del públic, que “s’ha implicat molt i ha interactuat en tot moment”.

El Grup de Teatre Social +Aprop pren part en aquesta mostra des de la segona edició. La col·laboració va néixer arran d’una conversa amb el regidor de Cultura de l’Arboç que els va proposar participar-hi quan només portaven dos mesos en marxa. El grup, però, va veure la proposta com una oportunitat de debutar en un escenari davant del públic, i la va acceptar amb els braços oberts. Aleshores hi van representar l’obra ‘Marxem’, i fins a dia d’avui han escenificat ‘Marxem o ens quedem’, ‘La gran boda’, ‘Els xarlatans’, i la d’enguany, ‘No perdis el tren’.

La Fira Modernista del Penedès ha estat des dels seus inicis una clara aposta de l’Ajuntament de l’Arboç per posicionar el municipi com la capital del Modernisme al territori. Amb només sis anys de trajectòria, s’ha consolidat com una de les més importants de Catalunya.
Danina Martínez, directora
Danina Martínez, directora
Danina Martínez, directora
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla