Notícies
Foto: PTT Altafulla
22 de maig del 2017
Bons resultats dels alumnes del PTT d’Altafulla a les proves d’accés a cicles formatius
A les portes de tancar el curs, els estudiants estan en període de pràctiques en diferents empreses del municipi. També s’ha obert el període de preinscripcions
Els alumnes del Pla de Transició al Treball (PTT) d’Auxiliar en Vivers i Jardins d’Altafulla ja estan preparats per afrontar el nou curs 2017-2018. El passat 11 de maig, un total de dotze estudiants van realitzar les proves d’accés a cicles formatius, i el passat divendres en van conèixer els resultats.

El tutor, Mario Visa, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que nou dels estudiants han superat amb èxit les proves. Una xifra que considera “molt satisfactòria, sobretot si es té en compte que la majoria d’alumnes són joves que no han acabat l’ESO, i que ara tenen la possibilitat de continuar estudiant”.

Aquest impuls és, precisament, un dels principals objectius del PTT. Una porta de sortida a la rutina, i una porta d’entrada a una nova etapa formativa.

Una de les estudiants, Marta Sánchez, ha valorat la seva experiència al PTT de forma més que positiva. Ha reconegut que va iniciar la seva experiència amb certa reticència, però que ara la repetiria “una i mil vegades”, i ha animat a aquelles persones que estiguin en la mateixa situació a provar-ho. A ella l’ESO no li acabava d’anar bé i la seva intenció era abandonar els estudis. Ara, però, ha recuperat les ganes d’estudiar i continuarà la seva formació en administració el curs vinent.

A les portes de tancar el curs, els alumnes estan en període de pràctiques en diferents empreses del municipi. També s’ha obert el període de preinscripcions de cara al curs vinent, fins el 27 de maig. Tornarà a oferir entre 15 i 17 places, adreçades a joves d’entre 16 i 21 anys que no disposen del Graduat en ESO i que volen formar-se en una professió. De moment, les preinscripcions van a molt bon ritme.

Fins el 5 de juny es duran a terme les entrevistes de valoració, i el llistat d’admesos es farà públic el 3 de juliol. Les matriculacions es realitzaran de l’1 al 8 de setembre.
Mario Visa, tutor del PTT d'Altafulla
Mario Visa, tutor del PTT d'Altafulla
Marta Sánchez, alumna del PTT d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla