Notícies
Foto: Altafulla Bloc
24 de maig del 2017
L’Ajuntament d’Altafulla treballa per incorporar la figura de coordinador a l’Escola Municipal d’Adults el proper curs 2017-2018
El regidor d’Educació, Xavier Rofas, ha explicat que aquest mes de maig es reunirà la Comissió Paritària de Personal per aprovar-ne les bases
El procés per escollir la persona que, a partir del proper curs 2017-2018, ha de coordinar l’Escola Municipal d’Adults d’Altafulla encara la recta final.

El primer pas va ser redactar les bases del concurs que han de regir els criteris per escollir aquesta persona. Posteriorment, els tècnics municipals hi van donar el vistiplau, i la propera fase passa ara perquè les aprovi la Comissió Paritària de Personal. La previsió, segons el regidor d’Educació, Xavier Rofas, és que es convoqui abans de finalitzar aquest mes de maig. La darrera fase del procés serà que les aprovi de manera definitiva l’alcalde.

Després que la directora Marta Ribas ens deixés ara fa poc més d’un any, va ser un dels docents del centre, Mario Visa, qui s’hi va posar al capdavant com a coordinador. Una figura que es mantindrà en substitució de la de director ja que, segons ha defensat Xavier Rofas, “continua sent un lloc de responsabilitat, però s’adapta més a la realitat específica que té en aquest moment”. De fet, ha explicat que l’antiga directora, "més enllà d’assumir les seves tasques com a tal, també es feia càrrec de part del catàleg de cursos com a personal docent".

Es tracta d’una de les mesures que vol aplicar el consistori amb la voluntat de redissenyar el centre. El Consell d’Educació ja es va reunir a principis del mes d’abril per començar a abordar aquest nou model d’Escola d’Adults, que es basarà en quatre pilars fonamentals: formació per l’ocupació, adreçada a persones en situació d’atur; formació contínua, per a treballadors en actiu; activitats d’intermediació laboral, encarades a l’orientació i la inserció; i eficiència de l’actual catàleg d’accions formatives.
Xavier Rofas, regidor d'Educació
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla