Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
01 de juny del 2017
Talls de trànsit al carrer de Dalt d’Altafulla a causa de les obres de millora de la xarxa elèctrica de Fecsa Endesa
En les properes hores també es veurà afectada la parada d’autobús de la piscina en sentit Torredembarra, i se n’habilitarà una de provisional davant de la pineda
El carrer de Dalt d’Altafulla restarà tancat al trànsit rodat aquest dijous i aquest divendres a causa de les obres de millora que la companyia Fecsa Endesa realitza a la xarxa elèctrica. Segons ha informat la regidora de Via Pública de l’Ajuntament d’Altafulla, Marisa Méndez-Vigo, els talls es produiran a l’entrada del vial de 8 del matí a 3 del migdia, amb possibles afectacions també durant les primeres hores de la tarda.

La Policia Local d’Altafulla ja ha senyalitzat la zona afectada, i ha previst pas alternatiu pel carrer Cantó de la Vila i de les Escoles, mentre durin els treballs.

En les properes hores també es veurà afectada la parada d’autobús de la piscina en sentit Torredembarra. La previsió és que s’habiliti una parada provisional davant de la pineda.

Les obres avançaran al llarg dels propers dies pel carril dret de l’avinguda Marquès de Tamarit, des de la rotonda que dóna accés al carrer de Dalt fins la nau de la Brigada Municipal.

La companyia preveu que les obres s’allarguin fins Sant Joan. Mentrestant, la circulació a l’avinguda Marquès de Tamarit funcionarà amb un únic carril, i el trànsit de vehicles es regularà amb semàfors.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades