Notícies
19 de gener del 2015
Altafulla s’adhereix al Conveni Còrner per a la promoció i difusió conjunta del territori
L’acord de col·laboració permet millorar l'eficàcia de les accions, augmentar la notorietat, i optimitzar els recursos i el temps
El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i representants de 13 municipis, 3 entitats comarcals, 6 associacions empresarials i 2 entitats privades vinculades al sector turístic, han signat aquest divendres al migdia l'acord que regula la participació conjunta i coordinada de totes aquestes entitats en fires nacionals, estatals i internacionals. El conegut com a Conveni Còrner, en la seva 12a edició, preveu la participació d'aquests 24 ens -tres més que l'any passat-, a més del Patronat de la Diputació, en fires i promocions a nivell internacional, estatal i nacional. Així mateix, s'impulsaran campanyes publicitàries i accions de comunicació i màrqueting conjuntes.

Enguany s’hi han adherit els ajuntaments d'Altafulla, Calafell, Cambrils, Creixell, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, El Vendrell, i Vila-seca. A més, també hi participen el Consell Comarcal del Baix Camp, en representació de Muntanyes de la Costa Daurada; el Consell Comarcal del Priorat; i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà, en representació de la Ruta del Cister. També signen el conveni l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, l'Associació d'Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l'Associació Priorat Enoturisme, l'Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch and Putt, Estació Nàutica Costa Daurada, Aquopolis Costa Daurada, i PortAventura.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Guillermo Alonso, no ha pogut assistir aquest divendres a l’acte de signatura. Prèviament, però, ha tancat amb la Diputació l’acord de col·laboració a les dependències municipals d’Altafulla.

En concret, el conveni estableix l'assistència a les fires ITB, de Berlín; Vakantiebeurs, d'Utrecht; WTM, de Londres; MITT, de Moscou, i FIETS EN WANDELBEURS, d'Amsterdam. Pel que fa a les fires nacionals i estatals es participarà a B-TRAVEL, Barcelona; FITUR, Madrid; NAVARTUR, Pamplona,i IGTM, Tenerife. El conveni corner també preveu altres accions promocionals a Catalunya, l'estat i l'estranger, com ara campanyes publicitàries multi-canal, presència en portals de viatges, o campanyes de comàrqueting amb operadors turístics.

Aquest model de col·laboració, pioner a l'Estat, millora l'eficàcia de les accions, augmenta la notorietat i optimitza els recursos i el temps.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla