Notícies
Altafulla Ràdio
12 de juny del 2017
Les parades del mercat d’estiu d’Altafulla es traslladaran al carrer Vinyet en lloc de la Fassina
S’obrirà tots els dimarts com era habitual del 27 de juny al 12 de setembre
El mercat de parades que fins aquest passat estiu s’ubicava al carrer de la Fassina, a partir del proper 27 de juny i fins al 12 de setembre, se situarà al carrer Vinyet, des de l’inici del carrer Camí del Prat fins a tocar el límit del càmping Santa Eulàlia. Aquest canvi d’ubicació ve motivat per la recent urbanització de la Fassina, a Baix a Mar, i segons ha explicat la regidora de Via Pública, Marisa Méndez-Vigo, es fa amb l’objectiu de no eliminar temporalment places d’aparcament mentre hi ha el mercat, així com també s’ha escollit el Vinyet per la proximitat amb la Fassina.

La regidora de Via Pública ha assegurat també que tot i la instal•lació de les parades, també es deixarà una filera per a l’estacionament de vehicles, i ha remarcat especialment que els veïns estiguin tranquils quant a la neteja viària, ja que ha avançat que tal i com es fa amb el mercat del pàrquing Alcalde Pijuan, el servei de neteja de la via pública de l’Ajuntament actuarà immediatament un cop finalitzi el mercat.

Està previst que el mercat s’hi instal•li tots els dimarts amb una vintena de parades de tot tipus com hi havia fins ara. L’horari d’obertura és de quarts de nou del matí fins a les dues de la tarda. El mercat s’obrirà tots els dimarts a excepció dels dies festius en què enguany serà el 15 d’agost.
Marisa Méndez-Vigo, regidora de Via Pública
Marisa Méndez-Vigo, regidora de Via Pública
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla