Notícies
Foto: ACN
13 de juny del 2017
Els Mossos detenen el propietari del restaurant Fabiola de Torredembarra en una nova operació antidroga
Els agents també han arrestat una veïna del número 3 del carrer Barcelona del municipi
L'operatiu antidroga que els Mossos d'Esquadra han iniciat a primera hora d'aquest dilluns ha tancat la jornada amb onze detinguts al Tarragonès. Les entrades i escorcolls s'han fet a Tarragona, Creixell, i Torredembarra.

Els agents han fet fins a set entrades, on s'han intervingut fins a 15.000 euros en metàl·lic, tres quilos i mig d'haixix, 100 grams de cocaïna, i 750 cabdells de marihuana llestos per al consum. També s'han intervingut tres vehicles, telèfons mòbils, material per a la distribució de droga, documentació, i dues armes llargues –una de balins i l'altra de boles de plàstic. El jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona s'ha fet càrrec de les diligències, que han estat declarades secretes.

El gruix de l'operació ha estat a Torredembarra. Entre les diverses detencions i registres, els agents han detingut el propietari de la cafeteria i restaurant Fabiola. A primera hora, la policia ha portat emmanillat l'individu i s'ha registrat el local, i posteriorment l'home ha sortit detingut pels Mossos i traslladat a un vehicle policial. Del mateix establiment, els agents s'han endut caixes amb documentació i altres pertinences, i el local ha quedat precintat.

En un altre punt de la població, al carrer de Barcelona, hi ha hagut diversos furgons policials durant tot el matí. Al número 3 d'aquest carrer s'ha detingut una noia, que seria la parella sentimental d'un altre detingut, dies enrere, en el marc de l'operació antidroga centralitzada al barri de Sant Salvador.

De fet, l'operatiu d'aquest dilluns està relacionat amb el dispositiu que els Mossos d'Esquadra van dur a terme el passat 18 de maig a Tarragona, i que va acabar amb una vintena de detinguts, tres dels quals van ingressar a presó.

La causa, que continua sota secret de sumari, està oberta pels delictes contra la salut pública -per venda al detall de cocaïna i marihuana-, receptació, blanqueig i pertinença a organització criminal.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla