Notícies
21 d'octubre del 2014
La Delegació Territorial del Govern traslladarà a l’Agència de Joventut la petició de l’Ajuntament d’Altafulla de fer ús d’una part de l’Alberg Casa Gran
La voluntat final de la gestió seria l’ampliació de la Biblioteca Municipal en l’espai que ara ocupa la seu del Centre d’Estudis
El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, Jordi Molinera, s’ha reunit aquest dilluns al matí amb el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Joaquim Nin, per traslladar-li un cop més la demanda del consistori de poder disposar de l’edifici de les antigues Escoles Teresa Manero en la seva totalitat perquè en faci ús la Biblioteca Municipal.

Una situació que es podria donar sempre i quan la Generalitat cedís una part de l’Alberg Casa Gran, de titularitat pública, per tal que l’ocupés el Punt d’Informació Juvenil (PIJ). D’aquesta manera, l’espai que ara utilitza el PIJ podria passar a ser la seu del Centre d’Estudis d’Altafulla, qui deixaria lliure l’espai de les antigues escoles que ara ocupa i que serviria, finalment, per ampliar la Biblioteca.

Segons ha explicat Molinera als micròfons d’Altafulla Ràdio, Joaquim Nin s’ha compromès a traslladar la petició al Director General de l'Agència Catalana de Joventut (ACJ), Jordi Boixadera, per tal que la Xarxa d’Albergs de Catalunya, la Xanascat, cedeixi de forma temporal la part de l’alberg que dóna al carrer Sant Martí.

Tall de veu. Jordi Molinera

En referència a algunes crítiques per part dels usuaris a través de les xarxes socials, que denuncien “un servei patètic” i ser “el centre del Baix Gaià amb menys hores d’atenció al públic”, Jordi Molinera ha explicat que a nivell de contractació la regidoria “té una pedra a la sabata, que és el Govern Espanyol, ja que li impossibilita ampliar el capítol 1 de personal”.
En aquest sentit, ha defensat que l’Ajuntament promou la Biblioteca i hi dedica els seus “màxims esforços” pel seu bon funcionament. Un exemple d’això –ha afegit- és la recent compra de sis ordinadors nous, l’ampliació de fons amb compra de llibres al llarg de l’any, i l’existència de dos punts de lectura simultanis.

Tall de veu. Jordi Molinera
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla