Notícies
Foto: Josep Lago
22 d'agost del 2017
L’Ajuntament d’Altafulla facilita un autocar gratuït per sumar-se a la marxa contra el terror de dissabte
Les persones interessades en participar-hi han de reservar la seva plaça al telèfon 977 65 14 26, abans d’aquest dijous 24 d’agost a les 14h
Altafulla també es mobilitzarà pels carrers de Barcelona aquest dissabte en condemna dels atemptats terroristes que van patir la capital catalana i el municipi de Cambrils el passat dijous 17 d’agost.

L’Ajuntament ha respost a la crida de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona, i ha posat a disposició de vilatans i vilatanes un servei d’autocar gratuït. Les persones interessades en fer-ne ús han de reservar la seva plaça a través del telèfon 977 65 14 26, abans d’aquest dijous 24 d’agost a les 2 del migdia. Hi ha 55 seients disponibles.

L’autocar sortirà el dissabte 26 a les 3 del migdia des del Castell. L’hora prevista de tornada serà les 9 del vespre, amb arribada a Altafulla a dos quarts d’11 de la nit.

El regidor de Protecció Civil, Micha Preuss, ha animat la ciutadania a sumar-s’hi. La convocatòria vol demostrar el compromís d’Altafulla amb la defensa de la convivència, la pluralitat, la democràcia, la pau, i la llibertat.

Amb el lema ‘No tinc por’, la manifestació unitària contra el terror sortirà a les 18h de la tarda des de Jardinets de Gràcia, baixant pel passeig de Gràcia fins a plaça Catalunya.
La voluntat és que s’hi sumin totes les administracions, les entitats, la societat civil i la ciutadania, per dignitat, i com a mostra de condol i solidaritat a les víctimes i les seves famílies.
Micha Preuss, regidor de Serveis
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla