Notícies
Foto: Youtube
15 de setembre del 2017
L’Altafujazz presenta un cartell de luxe amb Guillem Arnedo, Celeste Alías, Michael Kanan i Dee Jay Foster
L’organització ha aprofitat la gira dels músics per apropar els diferents estils de jazz que interpreten en un acte que suposa una “oportunitat excel·lent” per Altafulla i els voltants
L’Altafujazz està de tornada. Després de l’èxit del festival que es va celebrar el 8 i 9 d’agost, ara recupera el format habitual. En aquesta ocasió, ens presenta un cartell de luxe amb músics d’arreu del món i que tenen un ampli recorregut en el món del jazz com són Guillem Arnedo, Celeste Alías, Michael Kanan i Dee Jay Foster.

L’organitzador de l’esdeveniment, Toni Pla, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que aquest grup de músics oferiran “una música de jazz basada en tots els temps amb una interpretació fascinant”. També ha aprofitat per fer una petita presentació de tots ells. En aquest sentit, ha destacat l’estil de jazz i swing de Michael Kanan; l’expressió musical de Guillem Arnedo, la veu i interpretació de Celeste Alías; i la destresa de Dee Jay Foster amb el baix elèctric.

La previsió d’assistents és força optimista. Toni Pla ha explicat que “el concert s’ha organitzat aquest dia aprofitant la gira d’aquests grans músics que vénen d’Europa i els Estats Units”. Per tant, la reputació dels artistes fa presagiar un ple absolut a la Pallissa de l’Era del Senyor perquè és una oportunitat excel·lent per Altafulla i els voltants. “Val la pena assistir-hi”, ha sentenciat.

El concert també oferirà un maridatge amb vi de la Terra Alta. Això forma part del projecte Music and wine que relaciona el món de la música amb el del vi. Per Toni Pla, aquesta possibilitat és “una petita delicadesa que servirà per amenitzar aquest gran concert”.

El concert de jazz tindrà lloc aquest dissabte a les 9 del vespre a la Pallissa de l’Era del Senyor.
Toni Pla, director de l'Altafujazz
Toni Pla, director de l'Altafujazz
Toni Pla, director de l'Altafujazz
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla