Notícies
30 de setembre del 2014
La 2ª Setmana Europea de la Custòdia del Territori, protagonista a la desembocadura del riu Gaià
L’Associació Mediambiental La Sínia oferirà una jornada d’anellament d’aus, i donarà a conèixer les diferents espècies que hi viuen
A Altafulla la campanya se centrarà en una Jornada d’Anellament a la desembocadura del riu Gaià. L’entitat ecologista celebrarà el dissabte dia 4 el dia de les aus, i donarà a conèixer les diferents espècies d’ocells que viuen en aquest espai natural protegit. L’activitat serà coordinada per Albert Pardo, amb la col•laboració de l’anellador Pere Josa. El punt de trobada serà a les 9 del matí a l’Hort de La Sínia.

Els principals objectius són incrementar i enfortir el coneixement sobre custòdia del territori, involucrar-hi el públic en general, i promoure i augmentar l’impacte del projecte.

Durant la primera edició van participar-hi un total de 231 organitzacions, organismes públics, grups de voluntaris, municipis, empreses, escoles, i altres institucions, amb més de 420 activitats i l’assistència de més de 15.000 persones. A nivell català, ja s’han celebrat cinc edicions anteriorment.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla