Notícies
Foto: Gencat.cat
28 de juny del 2018
El cicle Divendres Divins uneix els vins amb DO amb la cultura i el patrimoni a la Vil•la dels Munts
Del 6 de juliol al 17 d’agost les set Denominacions d’Origen de Tarragona combinen una visita en un espai patrimonial amb una actuació i maridatge de vins
Els Divendres Divins 2018 passaran aquest estiu per la Vil•la Romana dels Munts d’Altafulla, l’església de Poboleda, el Castell de Solivella, la Casa Rull de Reus, l’església de Santa Magdalena de Caseres, la Fundació Apel•les Fenosa del Vendrell i l’església de Sant Jaume d’Ulldemolins.

Les set denominacions d’origen vinícoles del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre -la DO Tarragona, la DO Penedès, la DO Conca de Barberà, la DOQ Priorat, la DO Terra Alta, la DO Montsant i la DO Catalunya-, junt amb els Serveis Territorials de Cultura i d’Agricultura a Tarragona i l’INCAVI, s’han unit de nou en la cinquena edició dels Divendres DiVins, una iniciativa que es portarà a terme enguany del 6 de juliol al 17 d’agost.

El cicle té com a objectiu posar en valor els espais patrimonials i la seva relació amb les denominacions d’origen del territori i les seves propostes artístiques.

A Altafulla, els Divendres Divins arribaran el dia 13 de juliol a dos quarts de vuit del vespre. El protagonisme el tindrà la Vil•la Romana dels Munts amb el vins de la DO Tarragona. Es realitzarà una visita guiada per aquest espai i s’acabarà gaudint amb la música de Paul Transistor, membre del grup tarragoní The Transistor Arkestra, que presentarà la seva proposta creada exclusivament per aquesta activitat “Del prelum a l’amphorae”.

Les places del cicle Divendres DiVins són limitades i cal adquirir les entrades, a un preu de 5 euros, a cadascuna de les set DO organitzadores de cada sessió.
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla