Notícies
Foto: Diables Altafulla
28 de juny del 2018
Els Diables d’Altafulla enceten la temporada intensa de foc
L’entitat ha programat fins a nou actuacions al juliol i a l’agost
El Grup de Diables d'Altafulla, una entitat amb més d’una setantena de membres, ja ha donat el tret de sortida a la “temporada diabòlica” i a l’època de màxima activitat i de festes del foc al territori.

Després de l’assemblea general per donar el tret de sortida a l’estiu, i de l’actuació amb els Diables Petits durant la Nit de Sant Joan, ara el Grup de Diables enceta les actuacions regulars de la temporada estiuenca.

Un mes de juliol que començaran a casa, el pròxim 7 de juliol amb els Diables de la Canonja, en el correfoc del barri de Baix a Mar, a partir de dos quarts d’onze de la nit.

El 21 de juliol els Diables d’Altafulla tornaran a participar a la Festa Major de Riudoms, just una setmana abans de celebrar el que ja és un clàssic pels altafullencs, la Festa Holi Colours del Parc del Canal, el 29 de juliol de 6 a 9 del vespre. Ja fa tres anys que els diables altafullencs participen en aquesta festa dels colors.

Com ha explicat Ernest Segura, membre del Grup de Diables d’Altafulla, la temporada manté gairebé les mateixes actuacions que l’any passat i, com és habitual, l’estiu és l’època de més actuacions i sortides de correfocs.

El calendari a Altafulla, ha afegit Ernest Segura, manté les dues actuacions a Baix a Mar, la del juliol i a l’agost amb els Diables de Santa Oliva.

A més, l’esclat de la festa major petita d’Altafulla i el correfoc, al mes setembre són dues de les cites clàssiques i de les actuacions més esperades.

Al mes novembre, els Diables d’Altafulla organitzaran la XV Baixada de Trastos que es fa a la localitat en el marc de la Festa Major de Sant Martí.

L’agost “diabòlic” es completarà amb la participació al correfoc del municipi tarragoní de la Canonja, l’11 d’agost, i el 29 d’agost els tornaran la visita als Diables de Santa Oliva.
Ernest Segura, responsable de comunicació dels Diables d'Altafulla
Ernest Segura, responsable de comunicació dels Diables d'Altafulla
Ernest Segura, responsable de comunicació dels Diables d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla