Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
29 de juny del 2018
La Bibliomar comença les seves activitats aquest dilluns 2 de juliol
Funcionarà de dilluns a divendres, de dos quarts de 6 a dos quarts de 9 de la tarda al parc de Voramar
Altafulla tornarà a gaudir del servei de Bibliomar al parc del Voramar aquest estiu. La iniciativa es va posar en marxa ara fa cinc anys, i des d’aleshores la seva evolució ha estat molt bona. Es tracta d’una de les ofertes d’oci i cultura més esperades per les famílies del municipi i pels visitants i turistes que estiuegen a la vila.

Enguany la temporada donarà el tret de sortida aquest dilluns 2 de juliol a dos quarts de 6 de la tarda amb un ampli i variat programa d’activitats.

Els usuaris podran gaudir d’un fons literari de diferents gèneres i per a totes les edats, de servei de préstec, així com de diferents propostes com ara conferències, jocs, concerts, contacontes, recitals, presentacions, tallers, xerrades i narracions de contes, com ha avançat la directora de la Biblioteca d’Altafulla Helena Cobos.

A més, enguany, com novetat, hi haurà el mercadet del llibre que s’ha fet a la Biblioteca durant les darreres setmanes i ara es traslladarà al parc del Voramar. Aquesta és una iniciativa per donar sortida als llibres descatalogats dels fons bibliotecari de la Biblioteca d’Altafulla, uns llibres que ja no aniran a la nova seu. Per això, se’ls dona una segona vida i s’ofereixen sense cost als veïns del municipi perquè els aprofitin.

Les activitats es faran de dilluns a divendres, de dos quarts de 6 a dos quarts de 9 de la tarda al parc de Voramar i fins al 31 d’agost. L’objectiu de tot plegat és captar nous lectors, contribuir a promocionar la lectura, i vincular-la al temps d’oci.
Helena Cobos, bibliotecària d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla