Notícies
Foto: Altafulla Ràdio.
22 d'agost del 2018
La Regidoria d’Acció Social i l’Hort de la Sínia organitzen un taller d’aromateràpia i cosmètica natural
Començarà el 4 d’octubre, es farà els dijous a la tarda i les persones interessades ja es poden inscriure
Conèixer els avantatges de fer servir l'aromateràpia per tractar les molèsties físiques i emocionals més comunes i també per crear espais de benestar a casa i al lloc de treball. Aquest és l’objectiu del curs que impulsa la Regidora d’Acció Social i Gent Gran d’Altafulla junt amb l’Associació Mediambiental l’Hort de la Sínia, i que aquesta setmana ha obert inscripcions.

Les persones interessades en aquesta formació pràctica descobriran els beneficis de fer servir productes de cosmètica natural vegetal per a la higiene personal i aprendran a elaborar preparats per tenir cura de la pell. El taller l’impartiran els professionals de l’Hort de la Sínia, és totalment gratuït –el cost l’assumeix l’Ajuntament- i es dirigeix a persones empadronades a Altafulla.

Com explica Núria Cosialls, formadora i dinamitzadora de l’Espai de Benestar de l’Hort de la Sínia, el taller constarà de dos mòduls, el de cosmètica natural i el d’usos terapèutics dels olis essencials.

Núria Cosialls és professora de l’Escola d’Adults d’Altafulla, i ha aclarit que aquest curs és una continuació de l’itinerari de la formació sobre hàbits saludables que ha impartit.

El taller d’aromateràpia i cosmètica natural començarà el pròxim 4 d’octubre i es farà els dijous de 6 a 8 de la tarda a l’Era de l’Esteve.

Les inscripcions ja es poden fer de forma presencial a l’Ajuntament d’Altafulla, al telèfon 977 650 008 o al correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org.
Núria Cosialls, responsable del taller.
Núria Cosialls, responsable del taller.
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
31 d'octubre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Informació i inscripcions: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Concert amb la Cobla Maricel, en favor dels drets humans
31 d'octubre a les 12:00h. al parc del Comunidor
Organitza: Associació Altafulla Sardanista
Cursa de Tardor
1 de novembre a les 10:00h. des del Castell d'Altafulla
Organitza: Atletes d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla