Notícies
Foto: ANC Altafulla
17 de setembre del 2018
Altafulla recorda els onze mesos que fa que Jordi Cuixart i Jordi Sànchez estan a presó
L’ANC i Òmnium han convocat dues manifestacions pels Jordis, aquest diumenge i el pròxim dijous
Les entitats sobiranistes han fet una crida a la mobilització quan s’han acomplert 11 mesos de l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, aquest diumenge, i en el primer aniversari de la manifestació que va ser-se a la Conselleria d'Economia, el pròxim dijous.

La secció local de l’ANC a Altafulla ha cridat els ciutadans aquest diumenge a la plaça del Pou a les 8 del vespre, en un acte emotiu que ha aplegat desenes de ciutadans que han llegit un manifest per reclamar la llibertat dels expresidents de l’ANC i Òmnium Cultural quan fa 11 mesos que estan empresonats.

Els manifestats s’han concentrat a la plaça del Pou al voltant d’un llaç groc gegant fet d’espelmes i el músic Òscar Cid -que cada setmana actua als afores de a la presó de Mas d’Enric, on està presa l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell- ha interpretat al saxo “El Cant dels Ocells”. El president de l’ANC d’Altafulla, Pere Piqué, ha explicat que ha estat un acte molt emotiu.

L'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han convocat dues manifestacions, la d’aquest diumenge i la de dijous que ve, per recordar els Jordis i també per fer memòria de la manifestació del 20 de setembre de l'any passat davant la seu del Departament d'Economia.

A nivell local, el president de l’ANC, Pere Piqué, ha explicat que un grup d’altafullencs i altafullenques participaran a la concentració d’aquest pròxim dijous a Barcelona i que, a més, preparen altres actes de cara a l’1 d’octubre.

Aquest diumenge s’han acomplert 11 mesos de l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart a Soto del Real i a la presó catalana de Lledoners i dijous que ve se celebrarà el primer aniversari de la mobilització del 20-S, amb una concentració a dos quarts de vuit del vespre a la Gran Via de Barcelona, davant la Conselleria d’Economia.
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Social
Et recomanem
Dia Mundial Contra la Violència de Gènere
25 de novembre a les 18:00h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla i CC del Tarragonès
“Història del protestantisme als PPCC”, per J.L. Carod-Rovira
26 de novembre a les 19:30h. a les escoles Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d’Altafulla i Mans per l’Acció Solidària
CAPgira, matèries de primera per productes excepcionals
27 de novembre a les 12:00h. a les escoles Teresa Manero.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla