Notícies
29 d'octubre del 2014
Càritas Altafulla recapta 1.200 euros en l’acte solidari celebrat a la plaça de l’Església
L’activitat va consistir en una actuació musical a càrrec de Toni Pla i Andrés Bastiani, i en el sorteig d’un quadre de la pintora Marta Balañá
La plaça de l’Església va acollir ara fa uns dies un acte solidari promogut per Càritas Altafulla. L’activitat va consistir en una actuació musical a càrrec de Toni Pla i Andrés Bastiani, i en el sorteig d’un quadre de l’artista local Marta Balañá.

La jornada va culminar amb una recaptació de 1.200 euros, que permetran a l’entitat una més fàcil posada en marxa del Servei de Distribució d’Aliments, que té previst obrir les seves portes aquest proper mes de novembre. La nova coordinadora de Càritas Altafulla, Carme Vives, s’ha mostrat molt satisfeta amb la resposta de la ciutadania i ha titllat l’acte “d’inoblidable”.

Tall de veu. Carme Vives

Aquest és un dels actes que es promouen des de la seu altafullenca per recaptar fons que permetin donar resposta a les necessitats d’aquelles famílies que requereixen dels seus serveis. Entre aquestes activitats, ara treballa en la propera iniciativa que es durà a terme arreu del territori català els propers dies 29 i 30 de novembre, la campanya del Gran Recapte. Una campanya en què hi tornarà a participar amb la col·laboració de Caprabo.

Un conveni que no és l’únic que ha establert l’entitat en matèria de recollida d’aliments. Carme Vives ha explicat que també mantenen una estreta relació amb l’Ateneu de Dones d’Altafulla, qui cada dijous omple una cistella de menjar, i les activitats conjuntes que es promouen des de la Biblioteca Municipal d’Altafulla. També ha avançat que la intenció és establir, precisament amb Caprabo, que cada primer dissabte de mes, es pugui impulsar una jornada de recollida a les portes del supermercat.

Tall de veu. Carme Vives

Els aliments que més es necessiten són llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva, i aliments infantils. Tots ells aliments d’alt valor nutritiu, bàsics en l’alimentació de les persones.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla