Notícies
Foto: Altafulla Bloc
05 d'octubre del 2018
Altafulla i Torredembarra serà epicentre de la zumba aquest cap de setmana amb la instructora nord-americana Kass Martin
L’altafullenc Jordi Giralde organitza el DanceFit Festival amb ball, conferències i tallers a l’Altafulla Mar Hotel i al Pavelló Els Caus
La reconeguda instructora de Zumba nordamericana, Kass Martin, tornarà aquest cap de setmana a Altafulla convidada per l’instructor altafullenc Jordi Giralde, un dels impulsors del DanceFit Festival, un festival dedicat al fitness i al ball de zumba que es celebrarà aquest cap de setmana, 6 i 7 d’octubre a Altafulla i a Torredembarra.

El DanceFit Festival és un esdeveniment que programa diferents activitats basades en l’oci i en l’esport durant tot aquest cap de setmana. Instructors nacionals i internacionals i afeccionats d’aquesta popular disciplina de ball es donaran cita en dos escenaris: l’Altafulla Mar Hotel i el Pavelló Els Caus de Torredembarra. La masterclass amb la reconeguda Kass Martin, a més de propostes diferents entorn al món de la Zumba, en són els al•licients, com ha explicat un dels seus impulsors, l’altafullenc Jordi Giralde, que organitza, junt amb l’instructor Toni Escoda, aquest esdeveniment lúdic i esportiu.

Els organitzadors esperen superar l’èxit de la darrera edició, on es van aplegar més de 300 persones per ballar i conèixer més sobre la zumba.

Durant tot el cap de setmana, els participants podran gaudir de la masterclass de zumba per a adults i nens i nenes, classes de body combat, pilates, ball flamenc, conferències i altres tallers. Diversos instructors reconeguts, Dj i animació faran de la trobada un festival únic al territori.

Els actes del DanceFit Festival començaran el 6 d’octubre al Pavelló Els Caus de Torredembarra, a les sis de la tarda, amb la masterclass de Kass Martin, instructora especialista de zumba. Martin és una artista referència en la instrucció de zumba, ha protagonitzat diversos DVDs i videojocs i oferirà a Torredembarra una sessió acompanyada d’altres instructors reconeguts com Alex i Maria, Salsealo, Espi Gomez, Cubanissimas, Tatiana Hernandez, Luis Costa o Albert Fuentes acompanyats del DJ oficial del festival, Toni B. Tot seguit es farà una sessió de body combat.

Diumenge, les instal•lacions de l’Altafulla Mar Hotel acolliran una classe de pilates a les 11 del matí, i una classe de zumbakids per als més petits. A les 12 del migdia, es farà una classe de ball flamenc i també conferències i tallers sobre salut i nutrició; el festival clourà amb un vermut, més zumba i sorpreses per als assistents.

A més, l’Altafulla Mar Hotel, col•laborador del festival, ofereix un pack d’allotjament i entrada per al festival a preus especials.

A banda del DanceFit Festival, l’altafullenc Jordi Giralde, protagonitza diversos esdeveniments entorn a aquesta disciplina de ball d’arrels llatines. Durant l’any dona al gimnàs Apolo de Torredembarra, i a l’estiu ho fa al Càmping Creixell i a l’Altafulla Mar Hotel. Giralde, a més, organitza diverses master class, moltes amb finalitats benèfiques.

Les entrades pel DanceFit Festival d’aquest dissabte i diumenge tenen un preu de 16 euros per al públic general i 14 per als instructors, i es poden adquirir a l’Altafulla Mar Hotel, o directament als instructors de Zumba i al web del festival www.dancefitfestival.com
Jordi Giralde, instructor de Zumba
Jordi Giralde, instructor de Zumba
Jordi Giralde, instructor de Zumba
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla