Notícies
Foto: Lluis Capdevila
05 d'octubre del 2018
Posposat el concert del compositor i pianista Lluís Capdevila del cicle Altafujazz
S’havia de fer aquest dissabte a l’Era del Senyor d’Altafulla, però problemes de salut del pianista l’ajornen fins al 27 d’octubre
El cicle estable de concerts Altafujazz, que organitza l’entitat altafullenca Oiljazz, amb el suport de l’Ajuntament d’Altafulla, ha fet un reajustament en la seva programació estable. Aquest dissabte, el compositor i pianista Lluís Capdevila havia de protagonitzar el concert d’aquest mes a l’Era del Senyor, però un problema de salut del reconegut músic ha obligat a l’organització a posposar el concert, que es farà, finalment, el pròxim 27 d’octubre a dos quarts de nou al mateix escenari.

Com explica Toni Pla, programador del cicle estable de jazz i responsable de l’entitat Olijazz, la cita ha hagut d’ajornar-se per causes externes als organitzadors.

Lluís Capdevila vindrà, finalment, el dia 27 a Altafulla, en un concert a soles a piano. Serà un dels seus últims concerts acústics de “Diàspora”, el seu àlbum de debut en el món del Jazz. El reconegut artista ha estat aquest mes de setembre a Manhattan, a Nova York, per enregistrar el seu nou àlbum. “Una ocasió única -com ha assegurat Toni Pla- de veure un pianista i compositor de gran qualitat”.

La programació de l’Altafujazz, a més, continua el seu camí estable i amb un públic molt fidel. El programador recorda, a més, que ara estan buscant lloc a l’agenda pel concert septet de Jazz postindustrial ((Seismic)). El projecte, liderat pel saxofonista afincat a Reus, Ivan Sáez, que junta en secció a quatre instruments de vent de to greu, havia de presentar-se a Altafulla aquest mes d’agost.

La cita, però, va haver-se d’ajornar per les previsions de pluja fins a dues ocasions. En breu, es tornarà a programar aquest cita musical de qualitat.

L’entitat ja té l’agenda de concerts de jazz a Altafulla tancada fins al mes d’abril i amb la incorporació d’un nou escenari aquesta temporada, la sala del centre de dansa Dansclas que va estrenar-se aquest estiu i que es consolidarà com a nou espai de l’Altafujazz. El concert de Xavi Pié del pròxim 19 d’octubre, es farà a la sala de l’escola de ball altafullenca.

La intenció del cicle és mantenir ambdós escenaris, el de l’Era del Senyor i el de Dansclas.
Toni Pla, responsable d'Altafujazz
Toni Pla, responsable d'Altafujazz
Toni Pla, responsable d'Altafujazz
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla