Notícies
Foto: Escola de Famílies
08 d'octubre del 2018
El taller de coeducació “Ni prínceps blaus, ni princeses promeses”de l’Escola de Famílies d’Altafulla es posposa
Havia de fer-se aquest dimarts, però finalment l’Ajuntament el farà a finals d’octubre, en una data per concretar
La Regidoria de Polítiques de Gènere de l’Ajuntament d’Altafulla i l’Escola de Famílies de la Portalada i El Roquissar organitzen per segon any consecutiu l’activitat “Ni prínceps blaus ni princeses promeses”, una xerrada sobre coeducació per a famílies d’infants d’educació infantil i primària del municipi, que havia de fer-se aquest dimarts 9 d’octubre, a l’Escola d’Adults Aldara, però que finalment s’ha posposat.

El consistori ha decidit ajornar a finals de mes aquesta activitat, per aconseguir més inscripcions. Encara no se sap la data, però les persones interessades ja poden anar fent les inscripcions a escolafamiliesaltafulla@gmail.com.

Recordem que l’activitat enceta el curs de l’Escola de Famílies i té el ferm suport de l’Àrea de Polítiques de Gènere, que participa de forma activa en l’Escola, un projecte que van endegar les AMPA de l’Escola La Portalada i El Roquissar i que pretén educar els fills amb consciència en diferents temàtiques.

El taller “Ni prínceps blaus ni princeses promeses”, sobre coeducació i perspectiva de gènere en l’educació, és una iniciativa que el curs passat va tenir molta acceptació i per això enguany es repeteix.

L’activitat està dirigida a mares, pares i famílies d’infants de primària i infantil. Es tracta d’una sessió on s’expliquen i es comparteixen dubtes i experiències a l’hora d’educar i de relacionar-se amb els fills i filles, facilitant aquest acompanyament a la família. La xerrada pretén ser un lloc de trobada entre famílies on oferir eines i recursos per educar d’una manera respectuosa i lliure d’estereotips per contribuir a una educació equitativa.

El taller “Ni prínceps blaus, ni princeses promeses” de l’Escola de Famílies es farà a l’Escola d’Adults Aldara (c/Boga,4), la data final es comunicarà en breu i per inscriure’s cal enviar un correu a escolafamiliesaltafulla@gmail.com
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla