Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
09 d'octubre del 2018
L’Escola d’Adults d’Altafulla comença el curs amb places disponibles per a alguns idiomes
Els interessats encara es poden apuntar a castellà i català nivell inicial, a conversa d’italià, francès i xinès i a alemany inicial
El passat 1 d'octubre l’Escola d’Adults d’Altafulla va començar 19 dels 28 cursos que ha programat per a aquest curs lectiu 2018/2019, en què la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament fa una aposta ferma per l’alfabetització en català i castellà.

Fins al moment, el centre educatiu, situat a l’Aula de Formació Aldara, al carrer de la Boga d’Altafulla, ha donat inici als cursos d’alfabetització en català i castellà, als cursos de català B i C, a italià A i B i conversa avançat, francès inicial i alemany B i C. També han començat amb puntualitat i amb ple d’alumnes tots els grups d’anglès.

El coordinador de l’Escola d’Adults d’Altafulla, Francesc Ferré, ha explicat com s’ha endegat aquest curs que encara, però, no ha fet la inauguració oficial.

Enguany i, segons la nova normativa, l’Escola ha d’iniciar els cursos d’idiomes amb un mínim de 6 alumnes per formació. Per això, hi ha alguns cursos que no han assolit el número d’inscripcions mínimes, i no han pogut començar-se encara.

És el cas, per exemple, de castellà i català nivell A, conversa de xinès, francès B, alemany A i conversa intermedi i conversa avançada de francès. El coordinador de l’Escola ha aprofitat per fer una crida als interessats per informar-los que encara es poden apuntar als cursos que no han començat. Ho faran durant les pròximes setmanes quan tinguin un mínim de 6 alumnes.

L’inici d’alguns d’aquests cursos, doncs, s’ajusta a la demanda dels alumnes inscrits. Les persones interessades poden trobar tota la informació i formalitzar la inscripció a l’Escola d’Adults. Es pot fer de forma presencial, en horari d’oficina dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 14 hores; i dimecres, de 17 a 19 hores; o bé, per telèfon al 977 651 085 i en el mateix horari d’atenció al ciutadà. També per correu electrònic a escolaadults@altafulla.altanet.org.

L’Escola Municipal d’Adults, que compta cada any amb uns 150 alumnes, ja va difondre al mes de juny tota la graella amb tota l'oferta formativa, una informació que es pot trobar al web municipal www.altafulla.cat. El centre formatiu ha doblat enguany l’oferta formativa d’alfabetització en castellà i en català, una de les que té més demanda.

L’Escola Municipal d’Adults està situada a l’Aula de Formació Aldara, al número 4 del carrer de la Boga, al barri marítim.
Francesc Ferré, coordinador Escola d'Adults.
Francesc Ferré, coordinador Escola d'Adults.
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla