Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
15 d'octubre del 2018
Desapareix la placa de la plaça U d’Octubre d’Altafulla
Fa quinze dies que l’Ajuntament i les entitats sobiranistes l’hi van col•locar per commemorar els fets de l’1 d’octubre
La plaça del consultori mèdic d’Altafulla fa tot juts quinze dies va batejar-se oficialment amb el nom de plaça de l’U d’Octubre, per commemorar els fets succeïts feia un any en aquest indret d’Altafulla durant el referèndum per l’autodeterminació de Catalunya.

La placa amb la nova nomenclatura que va encarregar l’Ajuntament d’Altafulla i que van col•locar l’ANC i el CDR d’Altafulla el passat 30 de setembre, en una inauguració liderada pel teixit independentista del municipi, ha desaparegut aquests dies.

La regidora d’Urbanisme i Via Pública de l’Ajuntament d’Altafulla, Marisa Méndez-Vigo, ha explicat que el consistori ja en té constància d’aquest acte que és, segons ha dit, “fruit del vandalisme” i que atribueix a “algun brètol”.

L’Ajuntament d’Altafulla ha assegurat, en veu de la regidora responsable de Via Pública, que tornarà aquesta setmana a encarregar una placa perquè es pugui penjar al més aviat possible.

Preguntada per les plaques de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) que també van desaparèixer fa uns mesos d’Altafulla, la regidora ha assegurat que no té constància “en quin moment i com està l’AMI” i que, de moment, el que es reposarà en breu és la placa de la plaça U d’Octubre.

L’Assemblea Nacional Catalana i el CDR d’Altafulla van commemorar el passat 30 de setembre al municipi els fets que van succeir l’1 d’octubre del 2017 al voltant del referèndum per a la independència de Catalunya. Amb la “Cercavila 1-0”, van recórrer els diferents punts de votació que van habilitar-se a Altafulla per votar.

A la plaça del consultori mèdic, van fer la inauguració de la plaça U d’Octubre i van descobrir la placa que bateja aquest espai. Els Castellers d’Altafulla van aixecar un pilar acompanyats dels grallers i els Bastoners.
Marisa Méndez-Vigo, regidora de Via Pública
Marisa Méndez-Vigo, regidora de Via Pública
Marisa Méndez-Vigo, regidora de Via Pública
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla