Notícies
Foto: Port Aventura
15 d'octubre del 2018
Aquest divendres, últim dia per apuntar-se a la sortida a Port Aventura per Halloween de la zona TRAC
Els PIJ d’Altafulla, Torredembarra, la Riera, Roda de Berà i Creixell han organitzat la sortida pel 27 d’octubre
Aquest divendres, 19 d’octubre, és l’últim dia per formalitzar les inscripcions i apuntar-se a la sortida a Port Aventura que organitzen els Punts d’Informació Juvenil d’Altafulla, Torredembarra, la Riera, Roda de Berà i Creixell per al pròxim 27 d’octubre.

La zona TRAC – formada pels Punts d’Informació Juvenil (PIJ) de Torredembarra, Roda de Berà, Creixell, la Riera i Altafulla- torna a organitzar una de les sortides que tenen més èxit de la temporada, la visita al parc temàtic de Vila-seca per Halloween.

Les inscripcions es poden fer fins aquest divendres, 19 d’octubre, als diferents PIJ. El preu és de 29 euros per a joves de 12 a 17 anys, i de 39 euros per als més grans de 18. L’autocar i els monitors el financen els Plans Locals de Joventut dels respectius municipis.

A Altafulla, es pot fer la inscripció i obtenir més informació trucant al telèfon del PIJ, al 608 141 495 o al correu electrònic pijaltafulla@gmail.com.

Els Punts d’Informació Juvenil (PIJ) de Torredembarra, Roda de Berà, Creixell, la Riera i Altafulla formen la zona TRAC, un espai d’activitats, que pretén optimitzar recursos i oferir diferents sortides i tallers de forma conjunta. Ho fan a través de les regidories de Joventut dels respectius ajuntaments, segons un conveni signat amb el Consell Comarcal del Tarragonès i amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat.

A la sortida hi poden participar les persones joves amb edats compreses entre els 12 anys (o que els compleixen durant aquest any) i els 25 anys.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla