Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
16 d'octubre del 2018
El programa “Créixer en Família”, per als pares i mares amb infants de 0 a 3 anys, canvia les dates dels tallers
El programa de la Regidoria d’Educació d’Altafulla està dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir amb èxit el seu paper educatiu
El programa “Créixer en Família”, que endega la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, ha modificat les dates de celebració dels tallers que es faran, com estava previst, als mesos de novembre i desembre, però en dies diferents del que havia anunciat el consistori en un inici.

“Créixer en Família” és un programa formatiu de la Generalitat de Catalunya dirigit a orientar, reforçar i donar eines a les famílies per exercir el seu paper educatiu de forma positiva, amb l’objectiu de potenciar el reconeixement i la confiança en les pròpies capacitats dels progenitors.

Ofereix cicles de tallers, que pretenen ser espais d’intercanvi d’experiències entre pares i mares amb fills i filles d’edats similars, guiats per professionals experts en la formació de famílies amb l’objectiu de reflexionar entorn l’educació.

Com ha explicat Jaume Sànchez, regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Altafulla, el programa ofereix suport professional a les famílies i, a la vegada, també és un espai d’intercanvi d’experiències a l’hora d’afrontar la criança.

En aquesta edició, el programa “Créixer en Família” va dirigit a pares i mares amb infants d’entre 0 i 3 anys d’Altafulla.

La primera sessió serà el 7 de novembre, amb el títol “Mama! Papa! Upa!”; la segona, “Deixa’m, jo sol” es farà el 14 de novembre; la tercera sessió, “A dormir, no, que hi ha un monstre” es celebrarà el 21 de novembre i la quarta, “Per menjar, li poso la televisió i fora problemes!”, el 28 de novembre.

Al desembre, es reprendrà el programa i el 5 de desembre tindrà lloc la cinquena sessió, “El meu fill no para. Ho toca tot, ho remena tot... és un trasto!”. La darrera sessió serà el 12 de desembre, amb un monogràfic sobre un tema triat per les famílies, i que versarà sobre la coeducació i l’educació en igualtat de gènere.

Les diferents sessions s’impartiran a la llar d’infants Hort de Pau d’Altafulla, de 3 a 5 de la tarda. Per participar-hi cal contactar amb l’Ajuntament d’Altafulla i formalitzar la inscripció, mitjançant el telèfon 977 650 008 o al correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org
Jaume Sánchez, regidor d'Educació.
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla