Notícies
Foto: Facebook Ajuntament de la Riera
16 d'octubre del 2018
La placa de la plaça U d’Octubre de la Riera també desapareix
Es va col•locar el passat 30 de setembre donant compliment a un acord del ple
La Riera s’ha despertat aquest dimarts al matí sense la placa de la “Plaça U d’Octubre del 2017”, que va instal•lar-se el passat 30 de setembre a petició popular i donant compliment a un acord unànime del ple municipal.

Així ho ha comunicat aquest dimarts al matí el compte de Facebook de l’Ajuntament del municipi del Baix Gaià, que a la vegada ha recordat que la placa que ha desaparegut “és una placa municipal i que aquests tipus d’actes pot implicar conseqüències legals greus”.

L’alcalde de la Riera de Gaià, Jaume Casas, ha explicat a Altafulla Ràdio com han trobat a faltar la placa que dona nom a la plaça.

El consistori va posar la placa tot just fa quinze dies, en una placeta que no tenia nom i que es va batejar amb el nom de “Plaça U d’Octubre de 2017” a petició popular, com ha explicat el batlle rierenc.

A la vegada, Jaume Casas ha informat que el consistori “solucionarà l’incident en les properes hores” i encarregarà una altra placa, i també ha lamentat aquests actes incívics en un municipi on fins ara no s’havien donat incidents vandàlics d’aquest tipus.

La Riera és el segon dels municipis del Baix Gaià, després d’Altafulla, que inaugura una plaça amb el nom de “plaça de l’U d’Octubre” i que veu com desapareix la placa de nova nomenclatura dies després de col•locar-se.

Aquests darrers dies també ha desaparegut la placa de la plaça U d’Octubre d’Altafulla, quan tot just feia quinze dies que l’Ajuntament i les entitats sobiranistes van col•locar per commemorar els fets de l’1 d’octubre del 2017 durant el referèndum per l’autodeterminació de Catalunya.
Jaume Casas, alcalde de la Riera.
Jaume Casas, alcalde de la Riera.
Jaume Casas, alcalde de la Riera.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla