Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
16 d'octubre del 2018
El carrer de Pere Badia de Torredembarra comença la segona fase de les obres de remodelació
La previsió del consistori és que aquesta fase acabi el 22 de novembre
La segona fase de les obres de reordenació urbanística del carrer de Pere Badia de Torredembarra ha començat aquest dilluns, 15 d’octubre, fent un replantejament de la planificació inicial per adaptar-la a la realitat de l’obra i garantir-ne la seva finalització dins del termini previst per l’Ajuntament i que és de tres mesos.

El principal canvi en la planificació és que les demolicions es faran conjuntament en trams no paral•lels, per evitar d’aquesta manera endarreriments a causa de la concentració de maquinària d’obra en un mateix espai.

D’aquesta manera, aquest dilluns ja han començat els treballs en dos trams de Pere Badia: dels números 5 a 11 i dels números 25 a 43. El 18 d’octubre es continuarà dels números 2 al 8 i del 20 al 32.

Així, el 25 d’octubre, es podran començar els treballs a la zona davant la rotonda del c/Pere Badia i Garrofers.

El consistori torrenc ha decidit esperar a aquesta data perquè ja s’haurà reobert el trànsit al carrer de Ferran de Querol. La previsió és que la segona fase dels treballs de remodelació del carrer Pere Badia acabi el 22 de novembre en tots aquests trams.

Pel que fa a les actuacions de la plaça, continuaran fins al 9 de novembre, després que es retardés l’inici de les obres del carrer Pere Badia una setmana i que s’haguessin d’aturar per soterrar el cablejat. Els trams corresponents a la primera fase de les obres ja són transitables a l’espera d’executar els acabats.

El calendari de les obres de la principal artèria comercial de Torredembarra s’ha tornat a planificar aquest mes d’octubre, després d’una visita d’obres que ha fet l’alcalde, Eduard Rovira, el regidor de Via Pública i Manteniment, Vale Pino, i la regidora d’Urbanisme, Clara Solivellas.

Tot i la setmana de retard que acumulen les obres, el consistori manté la previsió d’acabar els treballs dins el termini establert, el pròxim 5 de desembre.

Les ordres de reordenació urbanística del carrer de Pere Badia es van adjudicar a l’empresa Infraestructuras Trade, SL per un import de 308.137,61 €. Per al seu finançament, l’Ajuntament compta amb una subvenció de 227.933 € del Pla d’Acció Municipal (PAM) 2017 de la Diputació de Tarragona.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla