Notícies
Foto: Doña Clara
19 d'octubre del 2018
La sessió del Cineclub Altafulla d’aquest divendres es trasllada al pròxim 26 d’octubre per la previsió de pluja
La proposta del Cineclub per aquest mes és el film brasiler “Doña Clara”, amb l’actriu Sonia Braga
La pel•lícula brasilera més aclamada dels últims anys, “Doña Clara” (Aquarius), dirigida per Kleber Mendoça Filho i que interpreta l’actriu Sonia Braga és la proposta per al mes d’octubre del Cineclub Altafulla Link a La Violeta.

La projecció, però, s’ha endarrerit una setmana i es farà finalment el pròxim 26 d’octubre i no aquest divendres com s’havia anunciat.

Com ha explicat Jose Manuel Ruiz, programador del Cineclub d’Altafulla, aquest és un film molt aclamat per la crítica , una història que tracta de l’amistat, la família i el pas del temps a través de la figura d’una dona, la Clara, de 65 anys, que viu en un edifici que compra una promotora que la vol fer fora.

Ruiz ha destacat la problemàtica social de l’habitatge que explica la pel•lícula, i que, per desgràcia, fa que sigui força actual.

La pel•lícula no està recomanada a menors de16 anys, però enganxarà a tot el tipus de públic adult. A més, té una banda sonora de luxe que viatja per tots els temps de la música brasilera, des de Heitor Villa-lobos a Roberto Carlos, Gilberto Gil i Maria Bettania.

El Cineclub Altafulla Link ha fet aquesta tria per al mes d’octubre perquè, com ha reconegut Ruiz, “és una pel•lícula rodona per la seva qualitat d’interpretació, amb l’actriu reconeguda Sonia Braga, i pel fil argumental”.

La pel•lícula es podrà veure finalment el pròxim divendres, 26 d'octubre a les 20:30 hores al Casal de la Violeta. L’aportació, com sempre, és de 5 euros i per a menors de 25 anys és de 2 euros.
Juan Manuel Ruiz, Cineclub Altafulla Link.
Juan Manuel Ruiz, Cineclub Altafulla Link.
Juan Manuel Ruiz, Cineclub Altafulla Link.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla