Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
22 d'octubre del 2018
L’Ajuntament de Torredembarra finançarà la coberta de la piscina amb romanent de tresoreria del 2017
Així ho va aprovar el Ple de la Torre, sense cap vot en contra, d’una actuació on s’invertiran 1.300.000 euros
El Ple de Torredembarra va aprovar divendres passat cobrir la piscina amb el romanent de tresoreria del 2017, mitjançant una modificació de crèdit per tal de disposar d’aquests diners. S’hi invertiran 1.300.000 euros. Una decisió que va criticar especialment el PDeCAT, tot i que s’hi va abstenir, i que va assegurar que els terminis són molt ajustats. Així ho va recordar la regidora del partit demòcrata, Anna Magrinyà.

Tots els grups consideren que és una actuació necessària per poder fer ús de la piscina durant tot l’any, tot i que ho asseguren amb matisos. Un dels punts més criticats, precisament, va venir de la bancada del PDeCAT que calendari en mà, va recriminar que no es prengués la decisió abans de l’octubre i, considera que difícilment es podrà complir amb el calendari marcat pel govern al qual van acusar de falta de planificació.

Per la seva banda, l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, va reconèixer que els terminis són molt ajustats, però viables. Si tot el procediment no està enllestit abans que acabi l’any, aquests diners es destinaran automàticament a reduir endeutament, tal i com marca la llei. Una opció que, si passés, el govern tampoc veu problemàtica.

Una altra de les qüestions de debat que va arribar al Ple va ser arran de les preguntes de Ciutadans sobre una actuació del Ball de Serrallonga el 29 de setembre, en el marc dels actes per commemorar l’1 d’octubre. La formació taronja va preguntar al govern si tenien els permisos necessaris per disparar amb els trabucs, i el govern va respondre que ell no organitzaven l’acte. Javier Ramírez, de Ciutadans, i Núria Batet, regidora de Cultura.

Un dels canvis que hi ha hagut a la sala de plens de l’Ajuntament torrenc ha estat la substitució de la fotografia de l’expresident Carles Puigdemont, per l’actual president de la Generalitat, Quim Torra, a qui al PDeCAT i a la CUP no va agradar.
Anna Magrinyà, regidora del PDeCAT de Torredembarra
Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra
Javier Ramírez, de Cs, i Núria Batet, regidora de Cultura
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla