Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
22 d'octubre del 2018
El temporal de mar trenca una canonada d’aigües residuals a l’entorn del Fortí i torna a deixar sense sorra la platja
Operaris de l’Empresa d’Aigües d’Altafulla han resolt provisionalment la fuita i l’Ajuntament començarà properament els treballs d’arranjament en contacte amb la Direcció General de Costa
Operaris de l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües d’Altafulla han estat treballant aquestes últimes hores en la fuita d’aigües residuals que s’ha localitzat a l’entorn del Fortí, després que el temporal de mar d’aquests darrers dies hagi provocat la destrossa d’una de les canonades que recull les aigües brutes.

Les llevantades han deixat un cop més sense sorra la platja d’Altafulla que, més enllà de les destrosses en la canonada, no s’ha hagut de lamentar cap més dany, llevat d’alguna dutxa ubicada a la platja que arran dels forts cops de mar s’ha aixecat del paviment, i d’altres desperfectes lleus en el mobiliari.

El regidor de Turisme i responsable de la platja, Jaume Sànchez, ha explicat que el personal de la Brigada de l’Ajuntament ja han fet tots els treballs d’evacuació i drenatge d’aigües que s’havien acumulat en alguns punts, i que a partir de la reparació de la canonada començaran els treballs d’arranjament dels punts afectats a la façana marítima.

De fet, la Brigada Municipal ja havia realitzat una actuació prèvia en la previsió pel temporal com la retirada de les papereres a peu de platja i les passarel•les d’accés de fusta. Quant a la provisió de sorra, el regidor de Turisme ja ha avançat que des de l’Ajuntament es posaran en contacte amb la Direcció General de la Costa per estudiar els passos a seguir a partir d’ara.

De moment, no hi ha dates concretes per a la provisió de sorra, ja que, com s’ha fet en les darreres temporades, tot indica que s’esperarà a actuar un cop passin els episodis de temporals i llevantades, i que es calcula que sigui per finals de març. Amb tot, el que sí que s’iniciaran seran els treballs d’anivellament de la sorra al llarg d’aquestes properes setmanes, un cop s’hagi concretat amb l’empresa proveïdora del servei.
Jaume Sánchez, regidor de Turisme d'Altafulla
Jaume Sánchez, regidor de Turisme d'Altafulla
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla