Notícies
Foto: La Xarxa
23 d'octubre del 2018
Els transportistes convoquen marxes lentes el 31 d'octubre i el 5 de desembre per reclamar un cop més la gratuïtat de l’autopista
Expliquen que la situació actual en l’obligatorietat de desviar-los per les vies de pagament és insostenible i remarquen que ells no són els culpables dels col•lapses a les carreteres
Els transportistes tornaran a mobilitzar-se per protestar contra l’obligatorietat de circular per l’autopista AP-7 entre Altafulla i Vilafranca del Penedès. Repetiran així la marxa lenta que van fer l’11 d’octubre passat entre Tarragona i Torredembarra, els dies 31 d’octubre i 5 de desembre, vigílies de festiu.

Una mobilització que passarà per l’autovia A-7, la carretera nacional 340 i l’autopista AP-7, i que inclourà també un tall de carretera de mitja hora, segons ha anunciat el president de la Federació d’Auto Transport de Tarragona, Josep Lluís Aymat.

Els transportistes protesten perquè se’ls obliga a agafar l’autopista entre Altafulla i Vilafranca del Penedès, amb el notable encariment de costos que això implica. Se’ls bonifiquen el 50 % dels peatges i ells demanen la gratuïtat o, com a mínim, un 75 % igual que a altres indrets de l’Estat. Asseguren també que estan disposats a negociar, però expliquen que la situació actual és insostenible i ells no són els culpables dels col•lapses a les carreteres.

Les noves mobilitzacions s’han decidit durant una reunió on han participat associacions de transportistes de les quatre demarcacions catalanes. I és que la intenció és que les marxes lentes del 31 d’octubre i el 5 de desembre es facin en diferents punts de Catalunya, a més a més de Tarragona.
Josep Maria Aymat, president de la FEAT
Josep Maria Aymat, president de la FEAT
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla