Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
24 d'octubre del 2018
L’Ajuntament d’Altafulla congelarà les ordenances fiscals de l’any que ve
Ho ha avançat el regidor d’Hisenda, Pere Gomés, en una entrevista al nou magazín d’Altafulla Ràdio “L’Hora Local”
Les principals ordenances fiscals que afecten la majoria de la ciutadania d’Altafulla no s’incrementaran el 2019. Així ho ha avançat aquest dimecres l'alcalde accidental i regidor d’Hisenda de l’Ajuntament d’Altafulla, Pere Gomés, en una entrevista al nou magazín d’Altafulla Ràdio “L’Hora Local”, conduït per Eduard Virgili.

L'edil de l'àrea econòmica d’Altafulla ha explicat que cap ordenança fiscal per al 2019 s’apujarà. Ni l’IBI, ni la recollida d’escombraries, ni l’impost sobre vehicles de tracció mecànica, entre d’altres, veuran incrementat el seu preu. En aquest sentit, Pere Gomés ha defensat que amb la congelació de preus d’aquestes ordenances el govern manté el compromís de mantenir la pressió fiscal com ha fet en els darrers anys. De fet, així es va acordar en la Comissió d’Hisenda que es va mantenir el passat dilluns.

El regidor d’Hisenda, Pere Gomés, ha recordat que en els darrers quatre anys l’IBI a Altafulla s’ha mantingut, a diferència de l’increment que han experimentat altres indicadors del cost de la vida com l’IPC (Índex de Preus al Consum). D’aquesta manera, per a l'exercici 2019 l’Impost sobre els Béns Immobles serà altre cop del 0'88 % de tipus de gravamen, quan es tracti de béns de naturalesa urbana i el 0,56%, quan es tracti de béns de naturalesa rústica. També ha recordat que es mantindran les mateixes bonificacions com ara la del 20 % que se li apliquen a les famílies nombroses que resideixin en el mateix domicili.
Pere Gomés, regidor d'Hisenda
Pere Gomés, regidor d'Hisenda
Social
Et recomanem
Portes obertes a la Finca Canyadell i al Sender dels Ratapatxets
5 de febrer a les 12:00h. a la Finca Canyadell
Més informació i inscripcions: www.gepec.cat
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla