Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
13 de novembre del 2018
Un reportatge sobre una ruta desconeguda per París guanya el Premi Mañé i Flaquer de Turisme
El guardó de Comunicació Local ha quedat desert
L’article “La Petite Ceinture” de Jordi Brescó, publicat al monogràfic en paper “El Arte de Caminar” de la revista Altaïr Magazine, el maig de 2018, és l’obra guanyadora de la modalitat de Periodisme Turístic del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, que organitza l’Ajuntament de Torredembarra.

El passat dissabte al vespre es va celebrar al Pati del Castell de Torredembarra l’acte de lliurament dels Premis. L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i el responsable de Comunicació i Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, van ser els encarregats de lliurar els guardons, que tenen el patrocini de l’empresa.

Pel que fa al guanyador del Premi Turístic, que ha comptat enguany amb 53 treballs presentats, el jurat ha ressaltat que “és un reportatge deliciosament narrat sobre una ruta totalment desconeguda de París”.

El jurat ha destacat l’alt nivell dels treballs presentats. El premi té una dotació econòmica de 6.000 € i enguany s’ha incrementat amb el compromís de l’Ajuntament d’encarregar al guanyador un treball periodístic remunerat sobre Torredembarra per a ser publicat en un mitjà de comunicació d’àmbit català.

Jordi Brescó és llicenciat en Periodisme per la UAB, màster en periodisme especialitzat en Política Internacional per la UPF. Publica regularment a Altaïr Magazine. També ha treballat en televisió (Betevé, TV3) i ràdio (Radio France Internationale, a París, i Barcelona FM).
L’altre premi, el de la modalitat de Comunicació Local, amb 7 treballs a concurs, va ser declarat desert.

Cal recordar que el jurat ha estat integrat per: Coia Ballesté, presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col•legi de Periodistes de Catalunya; Jordi Farré, director de la Càtedra Internacional URV/Repsol d’Excel•lència en Comunicació; Josep Maria Girona, exdirector de SER Catalunya, col•laborador del Diari de Tarragona i un dels socis fundadors de Canal Reus TV; Juan Navarro, director de Comunicació de Repsol; Sergio Vila-Sanjuan, coordinador del suplement Cultura/s del diari La Vanguardia i guanyador del Premi Nadal de 2013.

Noèlia Pérez i Josep Zapater, de CASHALADA cia, van presentar i conduir la gala, sota guió i direcció de Marc Chornet.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla