Notícies
Foto: ATECA
14 de novembre del 2018
La 2a Trobada Empresarial d’Altafulla es farà el 24 de novembre i comptarà amb casos empresarials d’èxit
La iniciativa d’ATECA neix amb la voluntat de donar a conèixer el comerç i les empreses locals i establir-ne sinèrgies
Després de l’èxit de participació de la I Trobada Empresarial d’Altafulla que va fer-se al novembre de l’any passat, amb una vintena d’empresaris, autònoms, i responsables del petit comerç del municipi que van aplegar-se per donar a conèixer la seva activitat i intercanviar experiències, l’Associació d’Empresaris d’Altafulla (ATECA), prepara ara la 2a Trobada, que es farà el pròxim dissabte, 24 de novembre al municipi.

L’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA) endega la iniciativa amb el suport de l’Ajuntament d’Altafulla i de la patronal PIMEC Comerç Tarragona.

El president d’ATECA, l’entitat que aglutina el comerç, les empreses i establiments del sector, Josep Maria Lloret, ha explicat s’ha donat continuïtat a la trobada perquè és un espai de debat empresarial “que permet establir contactes entre els diferents comerços i empreses de la vila”.

A més, enguany, la 2a Trobada Empresarial d’Altafulla comptarà amb la participació d’empreses que explicaran els seus casos d’èxit.

El president dels empresaris i comerciants altafullencs ha aprofitat també per fer balanç de la temporada turística a Altafulla, una temporada que va començar al maig força fluixa, però que s’ha anat recuperant sense assolir, això sí, l’èxit de l’any passat, un any de rècord. Lloret ha afegit que aquest estiu s’ha registrat a la localitat un 5% menys de facturació i que, tot i que ha vingut força turisme, aquest ha estat “d’un poder adquisitiu menor”.

Entre les causes de lleugera la davallada de les pernoctacions i les estades turístiques a la localitat d’Altafulla, hi ha la reobertura d’altres mercats i destinacions del Mediterrani, i també la climatologia favorable a tot Europa, com ha reconegut Lloret, en consonància amb la Federació d’Empresaris de Tarragona (FEHT), que estableix la mateixa casuística a tota la destinació de la Costa Daurada.

Pel que fa a les recomanacions de la FEHT perquè els establiments i les administracions inverteixen en millorar la destinació, el president d’ATECA, Josep Maria Lloret, hi està d’acord, i ha afegit que “cal invertir en el comerç i en la millora de les instal•lacions dels establiments per fidelitzar els visitants i aconseguir mantenir un turisme de qualitat”.

Tots aquests aspectes es tractaran en la 2a Trobada Empresarial d’ATECA, que es farà el 24 de novembre de 10 a 2 del matí a Altafulla.
Josep Maria Lloret, president ATECA
Josep Maria Lloret, president ATECA
Josep Maria Lloret, president ATECA
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es