Notícies
Foto: L'EINA
03 de desembre del 2018
L’EINA-ERC d’Altafulla presenta part de la seva candidatura per a les municipals
A més de Jordi Molinera, Alba Muntades i Dani Franquès, hi seran Gemma Maymó, Joan Garcia, Lou Arans i Àlex Cañas, com ha ratificat la militància aquest dissabte en assemblea
L’EINA-ERC d’Altafulla ha celebrat aquest dissabte la seva assemblea, que fa cada dos anys per renovar l’executiva del partit. Una trobada que, a més, ha servit per presentar la meitat de la candidatura del partit de cara a les municipals del maig del 2019.

Els republicans han presentat set dels tretze membres de la candidatura de l’EINA a l’alcaldia d’Altafulla de cara a les pròximes eleccions municipals.

Jordi Molinera i Alba Muntadas ocupen els dos primers llocs com a alcaldables en una proposta de coalcaldia compartida, com ja van avançar fa setmanes.

El número tres és per l’actual regidor republicà, Dani Franquès que, com ha explicat Jordi Molinera, coordinador de l’executiva de l’EINA i portaveu del grup municipal a l’Ajuntament d’Altafulla, ha estat el “regidor revelació” d’aquest mandat.

A més, el lloc 4art serà per Gemma Maymó, altafullenca vinculada a diferents entitats del municipi; el cinc serà per Joan Garcia, doctor en història i professor que va tenir un paper clau en el referèndum de l’1 d’octubre; el sis l’ocuparà Lou Arans, mestra a La Portalada i emprenedora a Cosesmenudes, i el lloc 7 serà per Àlex Cañas, altafullenc amb un paper actiu al Centre d’Esports, els Castellers d’Altafulla i també president dels Diables d’Altafulla.

Una llista que, en paraules de Jordi Molinera, és “un equip jove, però amb experiència associativa i coneixença del poble i, el més important, amb molta il•lusió”.

Un equip amb tres premisses bàsiques, com ha resumit Jordi Molinera, “la transparència, participació i les polítiques socials, a més d’una gran implicació”.

La cita de l’EINA de dissabte ha servit, a més, per renovar l’executiva que ha quedat gairebé com estava, sense gaire sorpreses. Els dos coordinadors actuals, Alba Muntadas i Jordi Molinera repeteixen i la resta de l’executiva, que formen en l’actualitat els vocals Jordi Sans, Lourdes Arans, Puri Miró, Daniel Franquès, Teresa Olivé, Albert Pardo i Joan Garcia, també continuen. Esther Amenós, però, abandonarà l’executiva republicana per motius de salut.

L’EINA-ERC han estat, doncs, el primer partit d’Altafulla que presenta, sis mesos abans de les eleccions, bona part de la seva candidatura de cara als comicis municipals de l’any que ve.

Aquest fet, en opinió de la coordinadora de l’executiva, Alba Muntadas, “és un símptoma de que la gent té ganes de canvi i d’integrar un projecte republicà al municipi”.

En aquest moment, els republicans tenen tres regidors a l’oposició de l’Ajuntament d’Altafulla. A més de Jordi Molinera, Alba Muntades i Dani Franquès representen el partit en el consistori altafullenc.

A pocs mesos de l’acabament del mandat, doncs, els republicans també han fet balanç durant la seva assemblea del govern de Fèlix Alonso (Alternativa Altafulla) “un govern –ha dit Alba Muntadas- amb manera de fer autoritària”.

L’assemblea de l’EINA d’aquest dissabte s’ha fet al Centre d’Entitats i ha acabat amb el “Sopar Groc”.
Jordi Molinera i Alba Muntadas, regidors de L'EINA
Jordi Molinera, regidor de L'EINA
Alba Muntadas, regidora de l'EINA
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla