Notícies
Foto: Base
11 de gener del 2019
Ja es pot demanar el pagament unificat i fraccionat de tributs municipals pel període 2020
La ciutadania i les empreses que se’n vulguin beneficiar poden sol•licitar-ho telemàticament o a l'oficina de BASE de la plaça Martí Royo d'Altafulla
BASE-Gestió d'Ingressos, l’organisme autònom de la Diputació de Tarragona, ofereix als contribuents per segon any consecutiu, el Compte de Pagament Personalitzat, una eina que permet agrupar els diferents tributs municipals en un compte comú i fragmentar-ne el pagament en nou mensualitats sense interessos.

Els ciutadans i empreses interessats en sol•licitar aquest servei de cara a l'any 2020 poden fer-ho ja via telemàtica al web de BASE o presencialment a l'oficina situada a la Plaça Martí Royo, 7, d'Altafulla durant tot aquest any.

Cal recordar que el termini per unificar i fraccionar els tributs per al 2019 es va acabar el passat 31 de desembre de 2018 i el primer pagament dels contribuents que ho hagin sol•licitat per aquest exercici 2019 serà el pròxim 5 de febrer.

Ciutadania i empreses podran beneficiar-se així del Compte de Pagament Personalitzat, que contribueix a facilitar el pagament als contribuents en determinats moments de l'any, sense que això suposi cap despesa addicional, ja que permet fraccionar la despesa total entre els mesos de febrer i octubre.

Cada contribuent decidirà quins tributs li interessa agrupar, encara que es tracti d'obligacions emeses des de diferents ajuntaments. El Compte de Pagament Personalitzat inclou l'impost sobre béns immobles (IBI), l'impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM) i l'impost sobre activitats econòmiques (IAE), així com les taxes de venciment periòdic de caràcter col•lectiu (guals, recollida d'escombraries, etc.), excepte la taxa pel subministrament d'aigua.

BASE-Gestió d'Ingressos és un organisme autònom de la Diputació de Tarragona que s'encarrega de gestionar ingressos per delegació d'ajuntaments, com el d'Altafulla, ens independents i altres administracions. Actualment és responsable d'aquesta funció a la majoria de municipis del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es