Notícies
Foto: Alternativa Altafulla
11 de gener del 2019
Alternativa Altafulla explica l’acció de govern en matèria de comerç i turisme
Aquest dijous ha reunit la militància i els simpatitzants al Museu d’Altafulla per rendir comptes amb la ciutadania i donar compliment al govern obert
Alternativa Altafulla, partit que governa per segon mandat consecutiu l’Ajuntament de la localitat, ha celebrat aquest dijous a les 7 del vespre, al Museu d'Altafulla, una sessió de balanç de govern, amb el lema “Rendició de comptes”. Una trobada que ha servit per exposar la política que ha portat a terme el govern encapçalat per Fèlix Alonso en temes de promoció econòmica, comerç i turisme.

El regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, Jaume Sànchez, ha detallat les accions que ha portat a terme la regidoria durant aquest mandat, que acabarà el pròxim mes de maig, davant una vintena de simpatitzants i militants de la formació dels comuns altafullencs.

Francesc Farré, coordinador d’Alternativa Altafulla, ha resumit la trobada com “una sessió per explicar la gestió de comerç i turisme i la projecció que ha tingut Altafulla en aquest camp de la promoció turística i econòmica”.

Aquesta és la segona sessió de rendició de comptes que organitza el partit, després que al desembre iniciés les trobades amb la ciutadania per explicar tot el que s’ha fet en aquests darrers quatre anys en matèria de Parcs i jardins i de medi ambient.

La tercera de les sessions es farà el pròxim diumenge, amb una trobada dedicada de forma íntegra als Esports, amb l’exposició del regidor de l’àrea, Jaume Sànchez, que explicarà les accions portades a terme en l’àmbit esportiu des que Alternativa té les regnes de la Regidoria d’Esports, ara fa vuit anys.

Les sessions de rendició de comptes d’Alternativa Altafulla estan obertes a tota la ciutadania, són balanços de la gestió de les diferents regidories i tenen l’objectiu d’acomplir el concepte de “govern obert”, més pròxim al ciutadà, més transparent i més bidireccional.

Les polítiques de govern obert persegueixen una comunicació permanent i transparent entre l’Administració i la ciutadania. Un govern de portes obertes, on els ciutadans tenen un paper més actiu, amb polítiques compartides que els fa confiar en les institucions. L’objectiu d’Alternativa és, doncs, “que els ciutadans i ciutadanes estiguin més informats perquè puguin participar en la presa de decisions polítiques”, segons Farré.

Alternativa Altafulla es centrarà també aquest dies en treballar en la composició de la llista electoral, que revalida en el número 1 Fèlix Alonso com a alcaldable.
Francesc Farré, Alternativa Altafulla
Francesc Farré, Alternativa Altafulla
Francesc Farré, Alternativa Altafulla
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es