Notícies
Foto: Càmping Tamarit Park
11 de gener del 2019
Tres càmpings del Baix Gaià, premiats com els millors d'Europa
El Càmping Tamarit Park de Tamarit i els càmpings Stel i Park Playa Barà, de Roda de Berà, distingits a Holanda i Alemanya
Un total de vuit dels establiments que pertanyen a l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, Càmpings Tarragona, han estat premiats amb les majors distincions del sector campista, que reconeixen els millors càmpings de tot Europa.

Els premis internacionals del sector campista s'han lliurat en el decurs de dues gales celebrades a Utrecht (Holanda) i Stuttgart (Alemanya). Uns guardons que són atorgats pel Reial Touring Club d'Holanda ANWB i també per la prestigiosa guia alemanya Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC), les associacions automobilístiques de referència a Holanda i Alemanya, que integren uns 21 milions de persones.

A la fira d'Utrecht, l'ANWB concedeix dos importants premis a diferents càmpings: els ANWB Erkende TopCampings d'Espanya 2018 i el Camping Van Het Jaar 2018 Càmpings de l'any 2018.
El primer guardó és el que s’han endut els vuit càmpings de la Costa Daurada, entre els que hi ha els 3 establiments del Baix Gaià: el Càmping Tamarit Park, de Tamarit, i els càmpings Stel i Park Playa Barà de Roda de Barà.

La resta de càmpings de Tarragona guardonats són el Càmping El Templo del Sol (l'Hospitalet de l'Infant); Càmping Els Prats (Miami Platja); Càmping Playa Montroig (Miami Platja); Càmping La Torre del Sol (Miami Platja), Càmping & Resort Sangulí Salou (Salou).

Aquest darrer, a més, estat el guanyador de la Categoria a l'"Establiment amb les millors instal•lacions d'allotjament de lloguer" de la distinció Camping Van Het Jaar 2018.
D'altra banda, l'ADAC, l'homònima de l'ANWB a Alemanya, ha atorgat l'ADAC Superplatz d'Espanya 2018 a diferents càmpings que destaquen per la seva qualitat i que han estat classificats i catalogats amb 5 estrelles, la màxima puntuació que poden tenir.

Els premiats de la Costa Daurada han estat el Càmping Tamarit Park (Tamarit), el Càmping El Templo del Sol (l'Hospitalet de l'Infant), el Càmping Els Prats (Miami Platja), el Càmping Playa Montroig (Miami Platja), el Càmping La Torre del Sol (Miami Platja) i Càmping & Resort Sangulí Salou (Salou).

Joan Antón, president de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, ha mostrat el seu "orgull" per tots aquests premis rebuts "després de tots els esforços i inversions que fem constantment per innovar i millorar les nostres instal•lacions i serveis".

Aquests reconeixements consoliden la completa oferta campista de la província de Tarragona i la posicionen com a referent europeu únic al sud d'Europa. També posen de manifest, un cop més, la important tasca que desenvolupen Càmpings Tarragona i la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, per promocionar i donar suport als càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, que han tancat una temporada molt satisfactòria, amb una xifra rècord de més de 8,7 milions de pernoctacions, un 4% més que el 2016.
Social
Et recomanem
Teatre a la Violeta: 'Llarg dinar de Nadal', amb Bruna Cusí
24 de novembre a les 19:00h. a la Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es
Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones
25 de novembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Consulta el programa a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: lavioleta.sacatuentrada.es